Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Τζανετόπουλος για την περσινή χρονιά στον ΠΑΣ Λαμία!

Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης έδωσε ο πρώην σέντερ μπακ του ΠΑΣ Λαμία, Ανταμ Τζανετόπουλος.

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο πρώην σέντερ μπακ του ΠΑΣ Λαμία, Ανταμ Τζανετόπουλος.

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε στο Sdna.gr ο πρώην αμυντικός της ομάδας μας Άνταμ Τζανετόπουλος. Τι είπε για το πέρασμα του από την Λαμία….

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος μίλησε για την πορεία της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, για τους προσωπικούς του στόχους ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πέρασμα του από την ομάδα μας.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:
Ξεκινώντας, η χρονιά που τελείωσε τι αίσθηση σου αφήνει;

«Ήταν μία κακή χρονιά. Στο πρώτο εξάμηνο ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να παρουσιάσει καλή εικόνα και αυτό δεν βοήθησε και εμένα να φανώ. Από εκεί και πέρα η Λαμία στο δεύτερο μισό της σεζόν έκανε μία πολύ καλή πορεία αλλά το ότι δεν αγωνίστηκα δεν με άφησε να βρω τα πατήματά μου και να επανέλθω εκεί που θέλω εγώ».

Αισθάνεσαι πως στη Λαμία δεν πήρες τις ευκαιρίες που θα έπρεπε;

«Ήταν περίεργο το τάιμινγκ που η ομάδα άρχισε νικηφόρο σερί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έτσι ήταν δύσκολο ο προπονητής να αλλάξει πράγματα και να βάλει εμένα».

Ποιο ήταν το μυστικό της Λαμίας σε αυτό το δεύτερο εξάμηνο;

«Το πολύ καλό κλίμα. Και εγώ όταν πήγα προσπάθησαν τα παιδιά να με βάλουν στο κλίμα της ομάδας. Σημαντικό και το ότι υπήρχαν πολλοί Έλληνες παίκτες που βοηθούσαν πολύ στα αποδυτήρια».

Αυτό που έκανε η Λαμία πέρσι αισθάνεσαι πως ανέβασε επίπεδο την ομάδα;

«Όταν φτάνει πρώτη φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου στη δεύτερη χρονιά της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ, αυτό ανεβάζει το επίπεδο. Αρχίζει έτσι να φτιάχνει την ιστορία της και τη φανέλα της».

Διαβάστε επίσης

Back to top button