Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κρίστιαν Έρικσεν: Για «θαύμα» κάνουν λόγο τα ευρωπαικά ΜΜΕ (pics)

Για «θαύμα» κάνει λόγο στην πλειοψηφία του ο ευρωπαικος Τύπος όσον αφορά τον Κρίστιαν Έρικσεν που κατέρρευσε στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία.

Για «θαύμα» κάνει λόγο στην πλειοψηφία του ο ευρωπαικος Τύπος όσον αφορά τον Κρίστιαν Έρικσεν που κατέρρευσε στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία.

Η Marca στο πρωτοσέλιδο της αναφέρει: «Έχουμε τους Πρωταθλητές του Euro. Τους Γιατρούς» κάνοντας αναφορά στην σωτήρια ανταπόκριση τους στο περιστατικό του Κρίστιαν Έρικσεν.

Η AS από την πλευρά της αναφέρεται στον αγώνα που έδωσε ο Δανός άσος και οι γιατροί για να τον κρατήσουν στην ζωή, ενώ η «Mundo Deportivo» γράφει: «Σώθηκε» στην αναφορά της στον Έρικσεν.

Στην Αγγλία η «Daily Star» κάνει λόγο για το «θαύμα στο χορτάρι», ενώ η «Mirror» μιλάει για το θαύμα στον αγωνιστικό χώρο, με τον πρώην άσο της Τότεναμ, Κρίστιαν Έρικσεν να καταρρέει στο γήπεδο. Ανάλογος και ο τίτλος της «Sunday People» που αναφέρεται στο θαύμα της σωτηρίας του Δανού άσου.

Το περιστατικό του Έρικσεν και στην πρώτη σελίδα της «Telegraph» ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει για την «Mail», τους «Times» αλλά και την «Express».

Στην Ιταλία η «Gazzetta dello Sport» έχει τίτλο «Σε περιμένουμε» όσον αφορά τον Έρικσεν και την Ίντερ, ενώ η «Corriere dello Sport» κάνει λόγο για θαύμα.

Η γαλλική «L’ equipe» κάνει λόγο για έναν αγώνα για την ζωή, όσον αφορά το περιστατικό με τον Έρικσεν.

Για θαύμα κάνει λόγο στην ηλεκτρονική της έκδοση και η γερμανική «Bild»

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button