Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επανήλθε ο Αλεξανδρόπουλος, γεμίζει το «οπλοστάσιο» για Σλάβια!

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, για πρώτη φορά μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε. #slgr #panathinaikosfc #Αλεξανδρόπουλος #slavia_praha #ConferenceLeague #season2022_2023

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, για πρώτη φορά μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Όλοι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, πλην Βέρμπιτς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με Σλάβια Πράγας και Παλάσιος που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς.

Τρεις μέρες πριν τη μεγάλη ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας (11/8 20:30), ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί επιτέλους να χαμογελάσει. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έγινε ο τελευταίος παίκτης απ’ όσους «χτυπήθηκαν» από ίωση, που μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο νεαρός που και την Κυριακή πήγε στο «Γ. Καλαφάτης» αλλά γυμνάστηκε ατομικά, στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας. Θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή για τη ρεβάνς με τους Τσέχους.

Έτσι, τα προβλήματα που είχαν να κάνουν με την ίωση, ξεπεράστηκαν όλα καθώς αυτή τη στιγμή μη διαθέσιμος για τον αγώνα της Λεωφόρου, είναι ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς επειδή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Όπως φυσικά και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος λόγω της αποβολής-ανακάλυψη απ’ τον Μπουκέ, που του στερεί το δικαίωμα να βοηθήσει την ομάδα.

Αναφορικά με το πρόγραμμα της προπόνησης των Πράσινων, περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button