Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κινήση της Ομόνοιας για Καρλίτος!

Σύμφωνα με Κυπριακό δημοσίευμα, ο Καρλίτος είναι η πρώτη επιλογή της Ομόνοιας για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή. #slgr #panathinaikosfc #Carlitos #transfernews #season2022_2023 #omonoiafc

Σύμφωνα με Κυπριακό δημοσίευμα, ο Καρλίτος είναι η πρώτη επιλογή της Ομόνοιας για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Πριν λίγες μέρες οι Πολωνοί αποκάλυπταν πως τρεις σύλλογοι της χώρας έχουν στο «μάτι» τον Καρλίτος. Με τη Λεχ Πόζναν να είναι αυτή που ήδη έχει αρχίσει συζητήσεις με την πλευρά του. Πλέον, στο «παιχνίδι» μπαίνει και η Κύπρος! Συγκεκριμένα η Ομόνοια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «kerkida.net», οι Πράσινοι της Λευκωσίας έχουν βάλει ψηλά τον πήχη για την επίθεσή τους. Οι πληροφορίες του site αναφέρουν πως ξεχώρισαν τον Καρλίτος και προσπαθούν ήδη να τον κάνουν… δικό τους!

Αναφέρεται παράλληλα πως ο Ισπανός μετά την απόκτηση του Σπόραρ δε θα βρίσκει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και γι’ αυτό επιθυμεί να αναζητήσει αλλού την τύχη του, ενώ και ο Παναθηναϊκός δε θα έλεγε όχι σε παραχώρησή του.

Το Κυπριακό δημοσίευμα τονίζει πως είναι δύσκολη περίπτωση για την Ομόνοια, αλλά οι άνθρωποί της καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να την κάνουν εφικτή.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται κι απ’ τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό πως υπάρχει κινητικότητα στην υπόθεση Καρλίτος και ίσως να προκύψουν εξελίξεις το ερχόμενο διάστημα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button