Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει Μουργκ η Λίντσερ!

Τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ Τόμας Μουργκ φέρεται να έχει στο στόχαστρο της η Λίντσερ. #slgr #paokfc #Murg #transfernews #season2022_2023

Τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ Τόμας Μουργκ φέρεται να έχει στο στόχαστρο της η Λίντσερ. #slgr #paokfc #Murg #transfernews #season2022_2023

Ένας από τους παίκτες που γνωρίζει ότι θα πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μακριά από την Τούμπα είναι ο Τόμας Μουργκ.

Ο Αυστριακός χαφ δεν υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου και δεν έκανε καν προετοιμασία με την ομάδα, όντας σε αναζήτηση ομάδας εδώ και αρκετό καιρό.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Λίντσερ για τον Τόμας Μουργκ που τον φέρνουν μάλιστα και κοντά στον επαναπατρισμό του, αλλά τα δεδομένα είναι κάπως… διαφορετικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του SFINA.GR, υπάρχει ένα φιλολογικό ενδιαφέρον της Λίντσερ για τον Μουργκ, ωστόσο η συμφωνία – προς το παρόν – είναι πολύ μακριά από το να γίνει πραγματικότητα.

Η πρώτη προσέγγιση από πλευράς των Αυστριακών για τον Μουργκ, έχει να κάνει με δανεισμό του αλλά με τα τωρινά δεδομένα το deal βρίσκεται πολύ μακριά ειδικά σε ότι αφορά το οικονομικό επίπεδο. Πάντως το ενδεχόμενο εν τέλει να πάει στην Λίντσερ, ο Μουργκ δεν είναι απίθανο, ωστόσο θα πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα και κυρίως μια βελτιωμένη πρόταση.

Πηγή: sfina.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button