Νέα από ΚόσμοΠαρασκηνιο

Στόχος της Ρεάλ ο Καντέ!

Ο Γάλλος μέσος της Τσέλσι προορίζεται για μπακ απ του Καζεμίρο

Δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας AS αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Ενγκολό Καντέ από την Τσέλσι προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της. Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Γάλλος χαφ συμπληρώνει μία τριάδα μέσων που αρέσουν στην ομάδα.

Εκτός από τον 29χρονο Καντέ, στη λίστα του Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκονται κι ο 17χρονος χαφ της Ρεν, Εντουάρντ Καμαβινγκά, αλλά κι ο 21χρονος μέσος της Λιλ, Μπουμπακαρί Σουμαρέ. Ουσιαστικά, ένας εκ των τριών προαναφερθέντων προορίζεται για μπακ απ του Καζεμίρο, ο οποίος αποτελεί ιδανικό παρτενέρ ενός εκ των Τόνι Κρόος, Φεντερίκο Βαλβέρντε και Λούκα Μόντριτς.

Την εφετινή σεζόν, ο Καντέ έχει 22 συμμετοχές και τρία γκολ με τους Λονδρέζους, ενώ συνολικά από το 2016 που ανήκει στην αγγλική ομάδα, έχει 11 τέρματα και 7 ασίστ σε 164 αναμετρήσεις. Η Τσέλσι τον είχε πάρει αντί 36.000.000 ευρώ από την πρωταθλήτρια -τότε- Λέστερ και είναι δεδομένο πως θα ζητήσει τουλάχιστον 50.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button