Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Έκλεισε» Φοφανά ο ΠΑΣ!

Ανακοινώνει εξτρέμ και ψάχνει ακόμα μια προσθήκη η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα. #slgr #pasgianninafc #transfernews #Fofana #verianfc #season2022_2023

Ανακοινώνει εξτρέμ και ψάχνει ακόμα μια προσθήκη η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοινώνει τον Μανσούρ Φοφανά και πάει και για έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό ο Χριστοβασίλης.

To Sportime αποκάλυψε στις 15 Ιουλίου, οτι ο ΠΑΣ Γιάννινα, θα κινηθεί για την απόκτηση ενος ακόμα εξτρέμ, ο οποίος θα αποκτηθεί την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Ρεπορτάζ που με εξαίρεση κάτι… ώρες επιβεβαιώνεται στο ακέραιο. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έκλεισε τον Μανσούρ Φοφανά της Βέροιας.
Ο 20χρονος εξτρέμ, αν και είχε υπογράψει τριετές συμβολαιο με την ομάδα της Ημαθίας, έμεινε ελεύθερος από την Βέροια, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Ηπειρώτες, περνάει από ιατρικά και εργομετρικά και ανακοινώνεται.

29 συμμετοχές, έξι γκολ και μία ασίστ στο πρωτάθλημα της Super League, o ακραίος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος δεν θα είναι τελικά η τελευταία προσθήκη που θα κάνει στο ρόστερ του αυτό το καλοκαίρι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, μετά από σχετική εισήγηση και του προπονητή, Θανάση Στάικου, οι Γιαννιώτες αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, για να συμπληρωθεί η τετράδα με τους Εραμούσπε, Παντελάκη και Μπαγκαλιάννη.

Σαφώς, θα πρόκειται για κίνηση που θα δώσει… βάθος και μια επιπλέον επιλογή στο ρόστερ του ΠΑΣ. Νεαρός σε ηλικία, ψηλός που ιδεατά θα μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, τα χαρακτηριστικά που αναζητούνται στον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button