Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενισχύεται στην άμυνα με Μλάντεν ο Παναιτωλικός!

O 31χρονος κεντρικός αμυντικός Σεμπάστιαν Μλάντεν που έπαιζε για χρόνια στη Βιτορούλ και κατέκτησε τίτλους έγινε παίκτης του Παναιτωλικού. #slgr #panaitolikosfc #transfernews #Mladen #season2022_2023

O 31χρονος κεντρικός αμυντικός Σεμπάστιαν Μλάντεν που έπαιζε για χρόνια στη Βιτορούλ και κατέκτησε τίτλους έγινε παίκτης του Παναιτωλικού.

Ο Σεμπάστιαν Μλάντεν είναι ο «εκλεκτός» του Παναιτωλικού για να συμπληρώσει τους ήδη υπάρχοντες παίκτες του στα στόπερ, ενώ μάλιστα μπορεί να βοηθήσει, εάν χρειαστεί και στο δεξί άκρο αλλά και στον άξονα ως «κόφτης».

Πρόκειται για τον 31χρονο Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό που για χρόνια έπαιζε στη Βιτουρούλ (από το 2021 λέγεται Φαρούλ) και με τη φανέλα της κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο της χώρας του, το 2017 και το 2019 αντίστοιχα.

Με ύψος 1.85 και διεθνής με τις «μικρές» εθνικές της πατρίδας του, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ιταλία αφού είναι «απόφοιτος» των ακαδημιών της Ρόμα (πρωταθλητής Primavera το 2011), ενώ προέρχεται από φουλ δράση.

Όχι μόνο έκανε κανονικά προετοιμασία με τη Βιτορούλ αλλά και έπαιξε βασικός στα πρώτα παιχνίδια του εκεί πρωταθλήματος που ξεκίνησε στις 17 Ιουλίου. Σε όλα μάλιστα αγωνίστηκε σαν ακραίος οπισθοφύλακας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προπονητή τον Γκιόργκι Χάτζι κ είναι συμπαίκτης με τον Βλαντ Μοραρ που έπαιζε στο παρελθόν στον Παναιτωλικό.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button