Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μανωλάς: Του ρίχνουν… ευθύνες πως εκνεύρισε το λιοντάρι (vid)

Ο Κώστας Μανωλάς αντέδρασε... ανθρώπινα στον βρυχηθμό ενός λιονταριού, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του έχει σοβαρά παράπονα από το νέο απόκτημα της Αλ-Σαρτζά.

Ο Κώστας Μανωλάς αντέδρασε… ανθρώπινα στον βρυχηθμό ενός λιονταριού, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του έχει σοβαρά παράπονα από το νέο απόκτημα της Αλ-Σαρτζά.

Η αντίδραση του Κώστα Μανωλά στον βρυχηθμό ενός λιονταριού στα γυρίσματα της παρουσίασης της μεταγραφής του στην Αλ-Σαρτζά έχει γίνει viral. Το θέμα στα Εμιράτα έχει πάρει διαστάσεις και αυτό δεν οφείλεται στην αντίδραση του Ελληνα αμυντικού, αλλά στα σχόλια του ιδιοκτήτη του άγριου ζώου.

Ο πάμπλουτος εκπαιδευτής του λιονταριού κατηγορεί τον Μανωλά ότι… εξαγρίωσε το ζώο με την 6ωρη καθυστέρηση και την αποχώρησή του από το γύρισμα. «Ο παίκτης καθυστέρησε για 6 ώρες, ενώ αποχώρησε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων» τονίζει ο Humaid Abdulla Albuqais.

 

Ποιος είναι όμως ο ιδιοκτήτης του λιονταριού; Eίναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στο Ντουμπάι, έχει ζωολογικό κήπο με τίγρεις, τσιτάχ, αγριόγατες και λιοντάρια, ενώ εκτός από τα ζώα του αρέσει να φωτογραφίζεται στις πολυτελείς Μercedes και Lamborghini. Ο Humaid Abdulla εμπιστεύεται τόσο πολύ τα ζώα του, αφού υπάρχουν φωτογραφίες με το χέρι του στο στόμα τους.

Ο συγκεκριμένος είναι αυτός που έδωσε στην Αλ-Σαρτζά το λιοντάρι για την ανάγκη των γυρισμάτων του video παρουσίασης του Κώστα Μανωλά και το πρώτο του σχόλιο στεκόταν μόνο στην 6ωρη καθυστέρηση του ποδοσφαιριστή.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button