Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το προσπάθησε ο Άρης αλλά δεν τα κατάφερε…

Στη Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάντι Μίνα... #slgr #arisfc #SantiMina #transfernews #AlShabab #season2022_2023

Ο Σάντι Μίνα έριξε άκυρο στην πρόταση του Άρη τον περασμένο μήνα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άλ Σαμπάμπ, με την οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών.

Ο Άρης είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Σάντι Μίνα, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από την Θέλτα και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι «κίτρινοι» έκαναν πρόταση στον Ισπανό άσο, όμως εισέπραξαν αρνητική απάντηση, με τον παίκτη να απορρίπτει την προοπτική της Ελλάδας.

Αν και σε πρώτη φάση η επιθυμία του ήταν να παραμείνει στο Βίγκο, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Για την Θέλτα ήταν ξένο σώμα, από την στιγμή που εκκρεμούν εις βάρος του κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση. Έτσι, αναζητούσε το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αυτό αναμένεται να είναι στην Σαουδική Αραβία. Η Αλ Σαμπάμπ ενδιαφέρθηκε «ζεστά» για την περίπτωσή του και βρίσκεται πολύ κοντά στο να τον κάνει δικό της. Η Θέλτα έχει ανάψει… πράσινο στη μετακόμιση του παίκτη, ενώ καθοριστικός παράγοντας είναι η παρουσία του Βιθέντε Μορένο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας από την Σαουδική Αραβία.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button