Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διαψεύδει για Καρλίτος η Ομόνοια!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, διέψευσε τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών, μεταξύ αυτών και του Καρλίτος. «Τα ονόματα που γράφτηκαν δε μας απασχολούν». #slgr #panathinaikosfc #Carlitos #transfernews #season2022_2023

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, διέψευσε τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών, μεταξύ αυτών και του Καρλίτος. «Τα ονόματα που γράφτηκαν δε μας απασχολούν».

Πριν λίγες ημέρες, η ιστοσελίδα kerkida.net της Κύπρου, δημοσίευσε πληροφορίες της αναφορικά με τον Καρλίτος. Σύμφωνα με αυτές, ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι ο πρώτος στόχος της Ομόνοιας και ήδη υπάρχουν επαφές με την πλευρά του.

Το δημοσίευμα ήρθε να διαψεύσει ουσιαστικά, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας απ’ τη Λευκωσία. Ο Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ξεκαθάρισε πως όσα ονόματα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα για την Ομόνοια, δεν ισχύουν.

«Δεν ισχύουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Γενικά τα ονόματα που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν μας απασχολούν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Οι παίκτες με τους οποίους συζητάμε δεν διέρρευσαν και ο κόσμος καλό είναι να μην λαμβάνει υπόψη όσα διαρρέουν με παίκτες που δεν μας απασχολούν και να γίνονται άδικα συζητήσεις.

Επιθυμία υπάρχει για απόκτηση ενός μέσου box to box, ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ. Είμαστε σε συζητήσεις με παίκτες και για τις τρεις θέσεις. Εφόσον γίνονται συζητήσεις υπάρχει έδαφος για συμφωνία.

Πιθανόν τους παίκτες να διεκδικούν και άλλες ομάδες. Ελπίζουμε να τους αποκτήσουμε. Αυτή τη στιγμή συζητάμε με παίκτες που καθορίστηκαν ως στόχοι και τους θέλουμε. Πολλές φορές υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Τη δεδομένη στιγμή συζητάμε με αυτούς στους οποίους έχουμε καταλήξει ως προς στόχους».

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button