Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φιλική νίκη για τον Ατρόμητο στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Κιάρτανσον

Ο Κιάρτανσον έπαιξε για πρώτη φορά με τον Ατρόμητο, στο 2-1 που επικράτησαν οι Περιστεριώτες της Παναχαϊκής. #slgr #atromitosfc #slgr2 #panaxaikifc #φιλικό #προετοιμασία #season2022_2023

Ο Κιάρτανσον έπαιξε για πρώτη φορά με τον Ατρόμητο, στο 2-1 που επικράτησαν οι Περιστεριώτες της Παναχαϊκής.

Με σκορ 2-1 επικράτησε χθες (10/8) ο Ατρόμητος της Παναχαϊκής σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Πάτρα.

Ο Κρις Κόουλμαν ξεκίνησε με τον Μάριτς στο τέρμα, τους Πομώνη, Χατζηισαϊα, Στρούγγη, Ντε Μποκ στην άμυνα, τους Ερλινγκμαρκ, Μούντες, Μουνίθ στον άξονα, Ροτάριου, Τζοβάρα στα άκρα και τον Κιάρτανσον στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ισλανδός φορ ντεμπουτάρισε με την ομάδα, ενώ οι Μαυρομμάτης, Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γκονζάλες, Κουέν, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Χαρίσης, Σουάρεθ έμειναν στην Αθήνα και έκαναν προπόνηση στο γήπεδο του Ασπρόπυργου.

Ο Κιάρτανσον έδειξε κινητικός και μάλιστα ήταν «μέσα» στο πρώτο τέρμα του αγώνα όταν στο 33′ ο Στεργίδης έκανε το γύρισμα αλλά η μπάλα κατέληξε στην εστία του Κολοβούρη του, σε μία φάση όπου ο έμπειρος φορ «σιγούρεψε» το 0-1 αλλά χρεώθηκε ως αυτογκόλ του αμυντικού των Αχαιών. Λίγο αργότερα (36′) βρήκε ξανά δίχτυα, αλλά δεν έγινε το 0-2 επειδή καταλογίστηκε φάουλ του Τζοβάρα στην αρχή της φάσης.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 61′ με τον Λιποράσε, ο Κουτσόπουλος όμως χάρισε στο 67′ τη φιλική νίκη στον Ατρόμητο. Για τον οποίο εκτός των πρώτων 11 έπαιξαν και οι Σάλτας, Τζαβίδας, Αθανασίου, Κωτσόπουλος, Οικονομίδης, Νταλαμήτρας, Σταματούλας, Δήμος.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button