Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η νέα σελίδα της ΑΕΛ και το «ευχαριστώ» Νταβέλη στην ΕΕΑ

Τι είπε ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, μετά το «πράσινο» φως της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στη νέα σελίδα της ΑΕΛ. #slgr2 #aelfc #Νταβέλης #season2022_2023

Τι είπε ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, μετά το «πράσινο» φως της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στη νέα σελίδα της ΑΕΛ.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψε το «πράσινο» φως για τη μεταβίβαση των μετοχών του Αλέξη Κούγια στον Αχιλλέα Νταβέλη και τον αδερφό του Ιωάννη, και έτσι η ΑΕΛ γύρισε και επίσημα σελίδα.

Ο νέος ιδιοκτήτης των «βυσσινί» εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στην ΕΕΑ.

Η δήλωση που έκανε:

«Σήμερα Τρίτη 9/8/2022 και ώρα 13:00, ολοκληρώθηκε με την έκδοση της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και τυπικά, η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ στην οικογένεια Νταβέλη.

Με την ιδιότητα του Προέδρου της ΠΑΕ θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την ικανοποίησή μου για την άψογη διαδικασία, όπως αυτή εκπορεύεται από τον αξιότιμο Πρόεδρο και όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής, οι οποίοι όλοι ανεξαιρέτως διακρίνονται για την κατάρτιση, το ήθος και την ακεραιότητα τους ως προς την άσκηση των καθηκόντων τους».

Διαβάστε επίσης

Back to top button