Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Καθησυχαστικός Μεταξάς στον Αστέρα Τρίπολης – «Διαφορετική εικόνα στη συνέχεια»

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Ηρακλής Μεταξάς, ήταν καθησυχαστικός μετά το τουρνουά του Βόλου. #slgr #asterasfc #Μεταξάς #season2022_2023

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Ηρακλής Μεταξάς, ήταν καθησυχαστικός μετά το τουρνουά του Βόλου.

Ο Αστέρας Τρίπολης κατέλαβε την τέταρτη θέση στο τουρνουά του Βόλου, χάνοντας στα πέναλτι, στον μικρό τελικό από τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρουσιάζοντας αδυναμία στην επίθεση, ωστόσο ο Ηρακλής Μεταξάς ήταν καθησυχαστικός ενόψει της σέντρας του πρωταθλήματος.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος όσο θα ήθελα. Είδα κάποια πράγματα που μου άρεσαν και κάποια που δεν μου άρεσαν καθόλου. Θα ξεκινήσουμε και πάλι με τα στάνταρ με τις στατικές φάσεις, σίγουρα θέλουμε βελτίωση εκεί. Οι τελικές μας ήταν αρκετές, αλλά δεν βρήκαμε στόχο και εκεί πρέπει να το δουλέψουμε. Οπως είπα και προχθές, έπαιξαν συνολικά 19 παιδιά, το μοιράσαμε το παιχνίδι. Από αυτές τις δύο ομάδες, θα κάνουμε μια καλή και νομίζω και με αυτό μόνο θα δούμε μια άλλη εικόνα μέσα στο γήπεδο», σχολίασε στην Cosmote TV.

Και πρόσθεσε. «Εμείς κάνουμε τα φιλικά, για να δούμε κάποια παιδιά, να τα δοκιμάσουμε σε θέσεις που τις γνωρίζουμε ή και σε θέσεις που δεν τα γνωρίζουμε. Προχθές και τον Μπερτόγλιο και τον Τιλίκα τους βάλαμε στο κέντρο, να δούμε και εκεί τι μπορούν να προσφέρουν. Το κάνουμε για να δοκιμάσουμε και να δούμε πράγματα. Ελπίζω και πιστεύω απόλυτα ότι θα έχουμε διαφορετική εικόνα στα επόμενα παιχνίδια».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button