FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είναι «κάστρο» και δεν θα πέσει…

Το τόνισε ο Μπάμπης Τεννές, το υπογράμμισε ο Πανουργίας Παπαϊωάννου και το υλοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Λαμία. Το ΔΑΚΛ είναι «κάστρο» και δύσκολα θα πέσει…

Ο ΠΑΣ Λαμία επέστρεψε και επίσημα στο γήπεδό του, στο σπίτι του και όχι μόνο επέστρεψε αλλά πανηγύρισε και μια σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου με σκορ 1-0.

Ο κόσμος της Λαμίας έκανε αυτό που έπρεπε και έδωσε βροντερό παρών στο ΔΑΚΛ και ώθησε την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να πάρει το τρίποντο, το πρώτο για φέτος εντός έδρας (έχει παίξει άλλα δύο παιχνίδι εντός, αλλά με έδρα στο Περιστέρι).

Από την περσινή σεζόν ακόμη στη Football League, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας αποτελούσε «κάστρο» της ομάδας του ΠΑΣ, το οποίος μαζί με την απόδοση των ποδοσφαιριστών έδωσε σημαντικές νίκες στην φθιωτική ομάδα.

Αυτό θέλουν όλοι να γίνει και φέτος, με πρώτους και καλύτερους τον ιδιοκτήτη της ομάδας Πανουργιά Παπαϊωάννου αλλά και ο «πρωτομάστορας» της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία το γήπεδο του ΔΑΚΛ να γεμίζει κάθε αγωνιστική με κόσμο και να γίνει ένα «απόρθητο οχυρό».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button