Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σενάριο από Ιταλία για τον Πάολο Φερνάντες του Βόλου

Το ενδιαφέρον Ισπανικών ομάδων για τον Πάολο Φερνάντες του Βόλου, ήρθε να εμπλέξει τον Παναθηναϊκό με τον βιρτουόζο μεσοεπιθετικό της ομάδας απ’ τη Μαγνησία. #slgr #panathinaikosfc #transfernews #season2022_2023 #PaoloFernandes

Το ενδιαφέρον Ισπανικών ομάδων για τον Πάολο Φερνάντες του Βόλου, ήρθε να εμπλέξει τον Παναθηναϊκό με τον βιρτουόζο μεσοεπιθετικό της ομάδας απ’ τη Μαγνησία.

Ο Πάολο Φερνάντες πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Βόλου. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται τόσο ως επιτελικός όσο και στα άκρα της επίθεσης, έχει μπει στο «στόχαστρο» ομάδων απ’ την πατρίδα του.

Όμως, ακριβώς λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει για τον 24χρονο, οι Ίβηρες διαρρέουν πως για τον ποδοσφαιριστή έχει ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός.

Το συγκεκριμένο σενάριο ήρθε να εμπλουτίσει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, γράφοντας στα social media:

«Σημειώστε το όνομα: Πάολο Φερνάντες. Το 10 του Βόλου, που παίζει στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2023 και πολλές ομάδες έχουν ήδη ρωτήσει γι’ αυτόν θέλοντας να τον υπογράψουν. Ο Παναθηναϊκός και Ισπανικές ομάδες».

 

πηγή: SDNA

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button