Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προπονήσεις με τον Ιωνικό κάνει ο Ντοσεβί

Ο γνώριμός μας Ματιέ Ντοσεβί ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ιωνικού και ενδέχεται να παίξει ξανά μπάλα στα μέρη μας. #slgr #ionikosfc #Dossevi #transfernews #season2022_2023

Ο γνώριμός μας Ματιέ Ντοσεβί ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ιωνικού και ενδέχεται να παίξει ξανά μπάλα στα μέρη μας.

Με έναν παλιό μας γνώριμο συνεχίζεται η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ιωνικού, καθώς στις προπονήσεις της ομάδας παίρνει μέρος ο Ματιέ Ντοσεβί. Ο 34χρονος εξτρέμ ξέρει πολύ καλά τα εδώ τεκταινόμενα αφού την αγωνιστική περίοδο 2014-15 κατέκτησε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό, σε μία σεζόν που είχε 34 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις (4 γκολ/4 ασίστ). Την επομένη ναι μεν ξεκίνησε στους «ερυθρόλευκους», όμως στα τέλη του καλοκαιριού αποχώρησε με προορισμό τη Σταντάρ Λιέγης όπου πήρε και εκεί το Κύπελλο.

Ο διεθνής με το Τόγκο συνέχισε σε Τουλούζ, Ντενίζλισπορ ενώ πέρσι ήταν στη Ligue 2 με την Αμιάν, από την οποία έφυγε μόλις τελείωσε η αγωνιστική περίοδος. Πλέον απομένει να αποσαφηνιστεί εάν θα τον δούμε ξανά στα ελληνικά γήπεδα.

Μάλιστα ο ίδιος ανάρτησε στα social media πως βρίσκεται ξανά στη χώρα μας.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button