Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σκέψεις τοποθέτησης του Εμβιλά στην άμυνα!

Η απουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και οι αμβιφολίες για τον Ουσεϊνού Μπα δημιουργούν σκέψεις για μετακίνηση του Γιαν Εμβιλά σε θέση στόπερ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Σλόβαν. #slgr #olympiacosfc #Mvila #slovan_bratislava #season2022_2023

Η απουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και οι αμβιφολίες για τον Ουσεϊνού Μπα δημιουργούν σκέψεις για μετακίνηση του Γιαν Εμβιλά σε θέση στόπερ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Σλόβαν.

Μετά τον τραυματισμό του Βρσάλικο και την σχεδόν βέβαιη απουσία του Μανωλά, ο Κάρλος Κορμπεράν είδε ακόμα ένα… χτύπημα στα πλάνα του, αφού εκτός δράσης τέθηκε και ο Παπασταθόπουλος.

Έτσι, ο Σισέ θα έχει κατά πάσα πιθανότητα στο πλευρό του τον Μπα, όμως οι αμφιβολίες για το νεαρό στόπερ δημιουργούν σκέψεις… μετακίνησης του Γιαν Εμβιλά σε θέση στόπερ.

Το σενάριο προκύπτει από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην άμυνα, αφού, θυμίζουμε, είναι υποχρεωμένος να κερδίσει στη ρεβάνς με την Σλόβαν για να προκριθεί στα πλέι-οφ του Europa League.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button