Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σενάριο-“βόμβα” για Βραζιλιάνο βιρτουόζο στον Παναθηναϊκό!

Παίκτη που είχε στα "ραντάρ" του και ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Καριέρα σε Σαχτάρ και Έβερτον. #slgr #panathinaikosfc #paokfc #transfernews #Bernard #season2022_2023

Παίκτη που είχε στα “ραντάρ” του και ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Καριέρα σε Σαχτάρ και Έβερτον.

Παναθηναϊκός: Φήμες περί ενδιαφέροντος των Πράσινων για τον Βραζιλιάνο Μπερνάρντ είδαν το φως της δημοσιότητας χθες (10/8), αν και κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει.

Όπως αναφέρει σήμερα η “Live Sport”, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε με τον παίκτη που φεύγει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Σαρίγια FC, για το ενδεχόμενο να ντυθεί στα πράσινα, με τον Παναθηναϊκό να φέρεται διατεθειμένος να καλύψει ένα μεγάλος μέρος του υψηλού συμβολαίου του.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, που παίζει και ως επιτελικός χαφ, είχε κάνει πράγματα και θαύματα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία τον είχε αγοράσει έναντι του ποσού των 25 εκατομμυρίων ευρώ από την Ατλέτικο Μινέιρο το 2013.

Ο Μπερνάρντ στα πέντε χρόνια με την φανέλα των Ουκρανών μέτρησε 28 γκολ και 35 ασίστ σε 156 παιχνίδια και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Premier League για λογαριασμό της Έβερτον.

Για τον 29χρονο φέρεται να ενδιαφέρθηκε και ο ΠΑΟΚ, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πάντως, να διαψεύδει τα σενάρια για τον ποδοσφαιριστή και να τονίζει ότι δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής του.

πηγή: Sportdog.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button