Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κέρδισε τη Στυλίδα ο Σταυρός και «πάτησε» ξανά κορυφή! (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Α.Ο Στυλίδας υποδέχθηκε στο γήπεδο της Ροδίτσας τον Αστέρα Σταυρού.

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Α.Ο Στυλίδας υποδέχθηκε στο γήπεδο της Ροδίτσας τον Αστέρα Σταυρού.

Με τον Κώστα Νικολόπουλο να πετυχαίνει ντοπιέτα, ο Αστέρας Σταυρού επικράτησε με 1-3 σκορ του Α.Ο Στυλίδας στο γήπεδο της Ροδίτσας, όπου έχει ως έδρα πλέον η ομάδα του «λιμανιού» καθώς το ΔΑΚ Στυλίδας είναι υπό κατασκευή.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ζαλαώρα ευτύχισε να σκοράρει πρώτη, όταν στο 44΄ο Γκούρλιας εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, φάουλ το οποίο αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενος για το κατά πόσο υπήρχε και ο Μάγιος με προβολή έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ του, ο αρχηγός της Στυλίδας ξέσπασε σε πανηγυρισμούς μαζί με όλη την ομάδα του.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Λυτάκης από εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου, όπου και αυτό αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους αυτή τη φορά, έκανε το 1-1 στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 49΄ο Νικολόπουλος με ένα καταπληκτικό σουτ από μακρινή απόσταση κέρδισε τον Μουλαρά πετυχαίνοντας το 1-2 με ένα πανέμορφο γκολ!

Το τελικό 1-3 πέτυχε ξανά ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Στυλίδας και στο τετ α τετ με τον Μουλαρά δεν αστόχησε κάνοντας το τελικό 1-3.

Διαβάστε επίσης

Back to top button