Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κοντά στη Λέγκια ο Καρλίτος

Σε πολύ καλό σημείο οι συζητήσεις για επιστροφή του Ισπανού στην Πολωνία. #slgr #panathinaikosfc #legia #Carlitos #transfernews #season2022_2023

Επιβεβαίωσε ο Παναθηναϊκός τις επαφές με τη Λέγκια Βαρσοβίας για την παραχώρηση του Καρλίτος.

Σε πολύ καλό σημείο οι συζητήσεις για επιστροφή του Ισπανού στην Πολωνία.

Η επιστροφή του Καρλίτος στην Πολωνία, είναι πολύ πιθανό σενάριο πλέον. Ο Ισπανός επιθετικός, όλα δείχνουν πως θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας. Ομάδα στην οποία έχει ήδη αγωνιστεί. Κάτι που επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι είναι σε επαφές και διαπραγματεύσεις με την πλευρά των Πολωνών για την παραχώρηση του Καρλίτος. Παραδέχονται μάλιστα πως οι συζητήσεις γίνονται σε καλό κλίμα. Απλά ακόμη βρίσκονται όλα σε προφορικό επίπεδο.

Δεδομένα η διάθεση για deal είναι κοινή απ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Οπότε δύσκολα θα «στραβώσει» κάτι στην υπόθεση. Ουσιαστικά απομένει να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες και εν συνεχεία να περάσει η συμφωνία στο στάδιο της ανταλλαγής εγγράφων.

O Καρλίτος είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2018-19 στη Λέγκια, καθώς και στο ξεκίνημα του 2019-20. Τον είχε αποκτήσει απ’ τη Βίσλα Κρακοβίας έναντι 450.000 ευρώ και μέτρησε μαζί της 52 συμμετοχές, 27 γκολ και 7 ασίστ, πριν πωληθεί στην Αλ Ουάχντα των Εμιράτων. Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε ως ελεύθερο τον Ιανουάριο του 2020, αλλά είχε δικαίωμα συμμετοχής από το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς. Σε δύο σεζόν ουσιαστικά, έχει 68 ματς με το Τριφύλλι, 18 γκολ και 6 ασίστ.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button