Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τέλος Ντένις και Ναζλίδης στον Άρη

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Ντένις αλλά και με τον Θωμά Ναζλίδη από τη θέση του team manager. #slgr #arisfc #Denis #Ναζλίδης #season2022_2023

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Ντένις αλλά και με τον Θωμά Ναζλίδη από τη θέση του team manager.

Το διαζύγιο με τον Ντένις ήταν αναμενόμενο καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις για τη λύση της συνεργασίας του δεδομένου του ότι δεν συμπεριλαμβανόταν στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας. Το μόνο που απέμενε ήταν να βρεθεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 35χρονου τερματοφύλακα όπου πληροφορίες τον ήθελαν να είχε δεχθεί κρούση από δύο ομάδες της Πορτογαλίας. Προφανώς οι συζητήσεις του καρποφόρησαν και η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας και παράλληλα τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Αντιθέτως, η λύση συνεργασίας που δεν προβλεπόταν ήταν αυτή με τον Θωμά Ναζλίδη στο πόστο του team manager.

Ο τελευταίος ανέλαβε αυτή τη θέση λίγο μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Θωμά Ναζλίδη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα», έγραψε στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button