Νέα από ΕλλάδαΝέα από Κόσμο

Αστέρας Τρίπολης: Στόπερ και ένας ακόμα

Στον Αστέρα Τρίπολης δεν έχουν κλείσει ακόμα τα μεταγραφικά μέτωπα και αναμένεται οι Αρκάδες να αποκτήσουν ένα στόπερ και ίσως γίνει κίνηση για έναν ακόμα παίκτη. #slgr #asterasfc #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Στον Αστέρα Τρίπολης δεν έχουν κλείσει ακόμα τα μεταγραφικά μέτωπα και αναμένεται οι Αρκάδες να αποκτήσουν ένα στόπερ και ίσως γίνει κίνηση για έναν ακόμα παίκτη.

Αυτή η σεζόν βρίσκει τον Αστέρα με νέο προπονητή. Ο Ηρακλής Μεταξάς έχει στα χέρια του ένα ποιοτικό ρόστερ και ειδικά από τον άξονα και μπροστά σε κάθε θέση υπάρχουν δύο παίκτες που μπορούν να… παίξουν στην 11άδα. Μη ξεχνάμε, δε, πως ο Αστέρας είναι μια ομάδα με ίδιο κορμό εδώ και τρία χρόνια και κάθε χρόνο γίνονται συγκεκριμένες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Οι διοικούντες την ομάδα, μάλιστα, κινήθηκαν ταχύτατα και αυτό το καλοκαίρι και άμεσα απέκτησαν τους Μπερτόλιο, Μπαρτόλο, Στάνκο και Γκαρντάφσκι, ενώ ανανέωσε το συμβόλαιό του κι ο Κρέσπι.

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Εμπό στον Παναθηναϊκό. Πάντως, οι κιτρινομπλέ δεν έχουν κλείσει όλα τα μεταγραφικά τους μέτωπα.

Πρωταρχικός στόχος τη δεδομένη στιγμή είναι να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός, που θα κουμπώσει με τους Χριστόπουλο, Καστάνιο, Ατιένθα και Αντζουλά. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ξεχωρίσει 1-2 περιπτώσεις και βρίσκονται σε συζητήσεις και αναμένονται εξελίξεις. Ανάλογα με τις ανάγκες ενδέχεται να γίνει άλλη μία κίνηση για την ενίσχυση του άξονα ή της γραμμής κρούσης. Χρόνος υπάρχει και κανένας λόγος για βιασύνη, καθώς άπαντες θέλουν να καταλήξουν στις όσο το δυνατόν καλύτερες λύσεις γίνεται.

Όπως και να ‘χει οι Αρκάδες θα είναι μια ομάδα μ’ έναν προπονητή που θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο στη διάθεσή του ώστε να περάσει τη φιλοσοφία του και τα «θέλω» του στους παίκτες. Κι αυτή η φιλοσοφία δεν είναι άλλη απ’ αυτή που ο ίδιος ο κόουτς είπε κατά την παρουσίασή του: «Να λέει ο αντίπαλος “αμάν, παίζουμε με τον Αστέρα”».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button