Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Από τον Προμηθέα Στυλίδας… στους Northern Demons Sc της Αυστραλίας!

Δύο ξαδέρφια από τη Λαμία στους Northern Demons Sc της Αυστραλίας...

Δύο ξαδέρφια από τη Λαμία στους Northern Demons Sc της Αυστραλίας…

Στην Γ΄Εθνική Κατηγορία της Νότιας Αυστραλίας θα αγωνίζεται πλέον ο Μαριάν Φτόνι, ο οποίος τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Προμηθέα Στυλίδας!

Από τον Προμηθέα Στυλίδας, στην West Adelaide Raptors και από εκεί δύο κατηγορίες πιο ψηλά, ο Μαριάν Φτόνι!

Ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος εδώ και μερικά χρόνια βρίσκεται στην Αυστραλία, πήρε μεταγραφή και από την West Adelaide Raptors όπου και αγωνιζόταν πλέον θα φορά τη φανέλα των Northern Demons Sc, ομάδα Γ΄Εθνικής Κατηγορίας της Νοτίου Αυστραλίας.

Μάλιστα, μαζί με τον Μαριάν στην ομάδα των Demons θα αγωνίζεται και ο ξαδελφός του Ντένις Πατσάνι, με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί το ποδόσφαιρο στον Προμηθέα Στυλίδας.

Ο Μαριάν μετά τον Προμηθέα αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Ανθήλης, στον Αστέρα Ιτέας, στον Φωκικό και πριν αποχωρήσει για την Αυστραλία και την πρώτη του ομάδα εκεί την West Adelaide Raptors, έπαιξε και στην Α.Ε Εχιναίων.

Από την άλλη ο Ντένις μετά την ομάδα της Στυλίδας, στα 14 του χρόνια έφυγε για την Μύκονο και τον Α.Ο Μυκόνου όπου έπαιξε στην Α΄Κατηγορία για τέσσερα. Έπειτα πήγε στον Καναδά παίζοντας στο Οντάριο στην League 1 στην ομάδα Unioville FC για τέσσερα χρόνια.

Πλέον ο Μαριάν και ο Ντένις θα φορούν τη φανέλα των Northern Demons Sc!

Καλή επιτυχία παιδιά στο νέο σας ποδοσφαιρικό ξεκίνημα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button