Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πλήρωσε και βάζει εμπρός για μεταγραφές η ΑΕΛ

Οι «βυσσινί» έκαναν γνωστό ότι πλήρωσαν παλιές οφειλές σε ποδοσφαιριστές για να αρθεί το ban και να μπορέσουν να προχωρήσουν σε μεταγραφές. #slgr2 #aelfc #transfernews #season2022_2023

Οι «βυσσινί» έκαναν γνωστό ότι πλήρωσαν παλιές οφειλές σε ποδοσφαιριστές για να αρθεί το ban και να μπορέσουν να προχωρήσουν σε μεταγραφές

Πράσινο φως για την πραγματοποίηση μεταγραφών αναμένεται να αποκτήσει σύντομα η ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» έκαναν γνωστό, ότι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Αχιλλέας Νταβέλης, πλήρωσε τις υποχρεώσεις από τις διεθνείς προσφυγές και έτσι θα αρθεί το ban ενίσχυσης που είχε επιβληθεί επί ημερών Αλέξη Κούγια. Ήδη, η θεσσαλική ομάδα έχει στα σκαριά τη μεταγραφή του Αργεντινού Φαμπρίσιο Πεντρόζο.

Πρόσθεταν μάλιστα, ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα επικυρωθεί η σχετική απόφαση από FIFA και ΕΠΟ και θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις μεταγραφών.

Όπως τόνιζαν από την ΑΕΛ:

«Αν η ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν το μεγάλο βήμα για την είσοδο στη νέα εποχή, η σημερινή είδηση ισοδυναμεί με την απελευθέρωσή της από το μεγαλύτερο εμπόδιο που της κληροδότησε το απερχόμενο διοικητικό καθεστώς και πλέον μπορούμε να πετάξουμε προς την υλοποίηση των οραμάτων της νέας διοίκησης…».

Διαβάστε επίσης

Back to top button