ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κόντρα στην ΑΕΛ… με τη νίκη να είναι μονόδρομος!(match day)

Σήμερα στις 20:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί την πάντα επικίνδυνη ΑΕΛ, σε ένα γειτονικό ντέρμπι!

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί σήμερα Σάββατο 8/2 την ΑΕΛ στις 20:00 σε ένα παιχνίδι δύσκολο μεν… αλλά ένα αποτέλεσμα παίζει για τους γηπεδούχους!

Και αυτό είναι η νίκη! Η ομάδα της Λάρισας, δεν θα έλεγε «όχι» και σε μία ισοπαλία… αποτέλεσμα το οποίο θα κρατούσα αρκετά χαμηλά τον ΠΑΣ!

Πολλές απουσίες για την φιλοξενούμενη ομάδα… σχεδόν πλήρης η Λαμία και πανέτοιμη για την «μάχη» κόντρα στη Λάρισα!

Το LamiaSports θα βρίσκεται στο γήπεδο, όπως βρισκόταν και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «AEL FC Arena» όπου και είχαμε πανηγυρίσει το διπλό…

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία!

Σχεδόν πάνοπλος ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί σήμερα την ΑΕΛ, με μεγάλη απουσία αυτή του Βασίλη Πλιάτσικα, ο οποίος όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το LamiaSports θα απουσιάσει για αρκετό καιρό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Κατά τα άλλα, όλα τα διαθέσιμα όπλα της ομάδας είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, με τον Ντάνι Μπεχαράνο να επιστρέφει μετά την τιμωρία που είχε στο ματς με τον Βόλο.

Πιο αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία περιλαμβάνει τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: 13 Damir Kahriman – 30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 4 Adejo Daniel – 5 Τζανετόπουλος Άνταμ – 23 Σκόνδρας Ιωάννης – 24 Βύντρα Λουκάς – 27 Scarduelli Vanderson – 50 Asigba Mark

Μέσοι: 6 Niasse Ibrahima – 7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας – 16 Bejarano Danny – 21 Δημούτσος Έλιν – 34 Σάλιακας Εμμανουήλ – 61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος

Επιθετικοί:  9 Bianconi Miguel – 10 Tyronne – 11 Καραμάνος Αναστάσιος – 18 Romanic Lazar – 19 Sassi Ismail – 77 Villalba Leonardo

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου!

Όπως κάνουμε κάθε φορά και πριν από κάθε αγώνα του ΠΑΣ Λαμία, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα της «κυανόλευκης» ομάδας πάντα με γνώμονα την αποστολή που έχει πάρει μαζί του ο Μάντζιος αλλά και τους στόχους του συλλόγου.

Μιας και στο παιχνίδι το σημερινό κόντρα στην ΑΕΛ, για τη Λαμία υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα θα επιλέξουμε τους εξής: Θεοδωρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Σκόνδρα και αριστερά τον Βάντερσον.

Στο κέντρο της άμυνας, θα βρίσκεται σίγουρα ο Ντάνιελ Αντέτζο, ενώ τη θέση του Πλιάτσικα (ο οποίος είναι τραυματίας) θα πάρει ξανά ο Λουκάς Βύντρα.

Στο κέντρο, θα έχουμε τους Μπεχαράνο και Δημούτσο ως 8αρια, ενώ στη θέση του δεκαριού θα τοποθετήσουμε τον Ισπανό, Ταϊρόν ντελ Πίνο, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του δημιουργού και του πασέρ…

Στην επίθεση, ο Ρόμανιτς θα αγωνιστεί αριστέρα, με τον Καραμάνο να παίζει δεξιά ενώ στην «αιχμή του δόρατος» θα βρίσκεται ο Μιγκέλ Μπιανκόνι σε ένα άκρως επιθετικό 4-2-3-1!

Τα αγωνιστικά νέα της ΑΕΛ!

Όχι μία ούτε δύο αλλά πέντε «βαρβάτες» απουσίες θα έχει η ομάδα της ΑΕΛ στον σημερινό της αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία. Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας, Ασούμπρε, Μασούρας και Μπούστος είναι εκτός για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Από την άλλη κανονικά στην αποστολή μπήκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της «βυσσινή» ομάδας, ο Ρουμάνος Γκάμπριελ Τόρζε.

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον σημερινό αγώνα στη Λαμία με αντίπαλο την τοπική ομάδα αποτελείται από τους:

Κρίστινσον, Νάγκυ, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Ηλιάδη, Μάρκοβιτς, Μπέρτο, Μούζεκ, Καρανίκα, Μπάλλα, Σεσέροβιτς, Κάτσε, Νούνιτς, Αλί Γκαζάλ, Παπάζογλου, Τόρζε, Πινακά, Ουάρντα και Βινίσιους.

Διαβάστε επίσης

Back to top button