ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Τεννές μιλά για το «διαζύγιο» με τον ΠΑΣ Λαμία, τον Δημούτσο και τον Πλιάτσικα!

Τον αγώνα του Απόλλων Σμύρνης με τον ΠΑΣ Γιάννινα παρακολούθησε ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Μπάμπης Τεννές ο οποίος σχολίασε για πρώτη φορά το «διαζύγιό» του με την «κυανόλευκη» ομάδα.

Εκτός από το διαζύγιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, ο Μπάμπης Τεννές σχολίασε και τις επιλογές των Δημούτσου και Πλιάτσικα, λέγοντας πως δεν τους επέλεξε αυτός όπως πιστεύαν πολλοί.

Πιο αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στο a-sports:

-Σε γνωστά λημέρια, λοιπόν, στη Ριζούπολη, όπου ο Μπάμπης Τεννές έχει και πολλούς φίλους και είναι ιδιαίτερα αγαπητός…

«Είναι αλήθεια (σ.σ. χαμογελά) έχω και φίλους, αλλά ήρθα να δω απλά τον αγώνα, όπως οφείλει να κάνει κάθε προπονητής…».

-Και η άποψη σου κόουτς για το Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2; 

«Τα Γιάννενα κέρδισαν δίκαια, ήταν πιο δεμένη ομάδα. Υπάρχει ένα τεχνικό τιμ με ικανότητα και ποδοσφαιριστές, που είναι χρόνια μαζί. Ο ΠΑΣ είχε και άλλες ευκαιρίες, πιο τρανταχτές από Απόλλωνα για να πετύχει και άλλο γκολ…

Θέλω, όμως, με την ευκαιρία να πω και κάτι άλλο με σημασία: Όσοι βιάζονται να ξεγράψουν τον Απόλλωνα κάνουν μεγάλο λάθος. Ο Απόλλων ειδικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, μου άρεσε πολύ. Και επειδή τον παρακολουθώ και στα τρία ματς του πρωταθλήματος, με λίγη τύχη, θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι…».

-Μετά την… προθέρμανση να πάμε στο βασικό θέμα. Τι έγινε και χάλασε αυτή η συνεργασία με τη Λαμία. Δεν έχεις μιλήσει κόουτς και υπάρχουν απορίες, θέλουμε την άποψη σου…

«Νιώθω πικραμένος για την αχαριστία ανθρώπων, που δεν είχαν υπομονή όταν υπήρχαν δύο προηγούμενα χρόνια συνεργασίας γεμάτα επιτυχίας. Από εκεί και πέρα, ειλικρινά θέλω να βγει σε καλό για την ομάδα της Λαμίας η αλλαγή αυτή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και πάντα θα θέλω την πρόοδο της ομάδας».

-Σκανδαλίζομαι και δεν θα το παραβλέψω… Γράφτηκε ότι σε διέβαλαν στον Παπαϊωάννου ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Λαμίας και συγκεκριμένα οι Δημούτσος και Πλάτσικας… Έχεις εικόνα;

«Δεν πιστεύω ότι ο Πανουργιάς είναι τόσο ευκολόπιστος και αφελής. Ίσα ίσα πιστεύω το αντίθετο! Είναι γεγονός, όμως, ότι οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ήταν οι μόνοι, που δεν ήταν επιλογές μου! Δημούτσος και Πλιάτσικας ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα της Λαμίας πολύ νωρίς και συγκεκριμένα μετά το μεταξύ μας παιχνίδι του δευτέρου γύρου στα Χανιά με τον Πλατανιά πέρσι…».

-Κατανοητό…

«Αυτά και μόνο!».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button