Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ατρόμητος: Παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις με φόντο τους δρόμους και το μετρό στο Περιστέρι (vid)

Με ένα εξαιρετικό βίντεο γυρισμένο στους δρόμους και στους σταθμούς του μετρό στο Περιστέρι και πρωταγωνιστές τους Κιβρακίδη, Κλωναρίδη και Σουάρεθ ο Ατρόμητος παρουσίασε τις τρεις νέες φανέλες για τη σεζόν 2022-2023. #slgr #atromitosfc #transfernews #season2022_2023

Με ένα εξαιρετικό βίντεο γυρισμένο στους δρόμους και στους σταθμούς του μετρό στο Περιστέρι και πρωταγωνιστές τους Κιβρακίδη, Κλωναρίδη και Σουάρεθ ο Ατρόμητος παρουσίασε τις τρεις νέες φανέλες για τη σεζόν 2022-2023.

Η ενημέρωση του Ατρόμητου και το βίντεο της παρουσίασης των τριών εμφανίσεων για τη νέα σεζόν:

Επόμενη στάση… η πιο Ατρόμητη φανέλα! Η νέα εμφάνιση της ομάδας μας έφτασε και σας περιμένει να την αποκτήσετε! Νέα σεζόν, νέα όνειρα και νέα φανέλα!

Αναμονή τέλος! Οι τρεις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας που θα μας οδηγήσουν στα 100 χρόνια ζωής είναι εδώ και ο custom σχεδιασμός αποκλειστικά για τον Ατρόμητο από την εταιρεία ένδυσης «Capelli» εντυπωσιάζει. Το μπλε και το άσπρο είναι φυσικά τα χρώματα που θα συντροφεύουν όπως πάντα το όνομα «Ατρόμητος».

Τα αποκαλυπτήρια των νέων μας εμφανίσεων έγιναν σε Περιστεριώτικο… φόντο, με τον αρχηγό μας, Κυριάκο Κιβρακίδη και τους Βίκτορα Κλωναρίδη , Ντάνι Σουάρεθ σε “ρόλο μοντέλων” να φορούν με περηφάνια το Αστέρι στο στήθος μέσα στους δρόμους της πόλης μας και συγκεκριμένα στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ, Ανθούπολη, Περιστέρι και Άγιο Αντώνιο.

Σύντομα οι Νέες εμφανίσεις θα σας περιμένουν στο Atromitos Store για να τις αποκτήσετε!

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button