Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η ΑΕΛ θέλει ξένους διαιτητές στο επόμενο ματς με τον Αστ. Τρίπολης

Η διοίκηση των βυσσινί θα μεταφέρουν επίσημα το αίτημά τους στον Μέλο Περέιρα.

Τον ορισμό ξένης διαιτητικής τριάδας στον αγώνα της με τον Αστέρα Τρίπολης, ζήτησε η ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τις τελευταίες διαιτησίες στα κρίσιμα τελευταία εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και τις κακές διαιτησίες εις βάρος της, όπου οι Ευαγγέλου και Ζαχαριάδης αγνόησαν κλασσικές περιπτώσεις πέναλτι υπέρ της και κατά κόρον έκριναν φάσεις εις βάρος της, αντίθετα με τους κανόνες διαιτησίας, θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο και τον Πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Περέιρα τον ορισμό ξένων διαιτητών στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Λάρισα το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019.

Είναι αξιοσημείωτο ότι την τρέχουσα σεζόν με ακραία διαιτητικά λάθη η ομάδα μας έχει χάσει νίκες στα παιχνίδια με την Ξάνθη εκτός, με τη Λαμία στη Λάρισα, με τον Λεβαδειακό εκτός και έχουν δοθεί τα περισσότερα πέναλτι εις βάρος της, τα λιγότερα πέναλτι υπέρ της, έχουν δοθεί οι περισσότερες κόκκινες κάρτες εις βάρος της, έχουν δοθεί οι λιγότερες κόκκινες κάρτες υπέρ της κι έχουν δοθεί εις βάρος της οι περισσότερες κίτρινες κάρτες από όλες τις ομάδες της κατηγορίας, με αποτέλεσμα να στερείται συνεχώς βασικούς και αναντικατάστατους ποδοσφαιριστές σε κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ζητάει εύνοια, ούτε ποτέ ευνοήθηκε, αλλά δίκαιες διαιτησίες.

Αύριο ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σωτήρης Μάρκου θα καταθέσει ο ίδιος το αίτημα στην ΚΕΔ και θα ζητήσει να συναντήσει τον κ. Περέιρα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button