ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία και το Football Manager!

Δείτε τις καρτέλες των καλοκαιρινών μεταγραφών του ΠΑΣ Λαμία! Ποιος ξεχωρίζει; #slgr #lamiafc #FootballManager #season2022_2023 #transfernews #LamiaSports

Δείτε τις καρτέλες των καλοκαιρινών μεταγραφών του ΠΑΣ Λαμία! Ποιος ξεχωρίζει; #slgr #lamiafc #FootballManager #season2022_2023 #transfernews #LamiaSports

Όλοι οι καμμένοι με το Football Manager… συντονιστείτε!

Αν και η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί, θα κάνουμε μία «σούμα» με τις καλοκαιρινές μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία αλλά με την βοήθεια του Football Manager.

Συνολικά η ομάδα της Φθιώτιδας έχει πραγματοποιήσει 10 μεταγραφικές κινήσεις και αναμένουμε ακόμη 2… λογικά. Έναν εξτρέμ και έναν σέντερ φορ.

Η Λαμία ενισχύθηκε στην άμυνα με τρεις ποδοσφαιριστές, του Ιβάν Γκοράνοφ (αριστερό μπακ), τον Γιώργο Κορνέζο (κεντρικός αμυντικός) και τον Όλιβερ Μπενίτεζ (κεντρικός αμυντικός).

Στο κέντρο ο ΠΑΣ απέκτησε τους Πάρη Μπάμπη, Βίκιντας Σλίβκα, Τομάς Ντε Βινσέντι και Θοδωρή Βασιλακάκη.

Μεσοεπιθετικά είχαμε την απόκτηση του Γκουστάβο Μαρμεντίνι ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ ενώ στα δεξιά αποκτήθηκε ο Σωτήρης Τσιλούλης.

Στην επίθεση η μοναδική κίνηση που έχει γίνει έως τώρα είναι αυτή του Πέτρου Γιακουμάκη.

Πάμε όμως τώρα να δούμε τις καρτέλες των ποδοσφαιριστών αυτών μέσω του Football Manager. Θα βλέπουμε τις βαθμολογίες που έχουν οι παίκτες με άριστα το 20.

ΑΜΥΝΑ:

Όλιβερ Μπενίτεζ: Αυτά που ξεχωρίζουν από τον Αργεντινό είναι το 14 στις κεφαλιές και το μαρκάρισμα ενώ 13 έχει στο τάκλιν.

Ιβάν Γκοράνοφ: Ο Βούλγαρος όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω έχει 13 στις εκτελέσεις πλαγίου άουτ και στα τάκλιν ενώ 16 έχει στη φυσική αντοχή.

Γιώργος Κορνέζος: Ο Έλληνας σέντερ μπακ έχει 12 στις κεφαλιές και στο τάκλιν και 16 στην έκταση άλματος.

 

ΚΕΝΤΡΟ:

Πάρης Μπάμπης: Ο νεαρός αμυντικός χαφ έχει 11άρια στο μαρκάρισμα και στο τάκλιν και 12άρια στην αντοχή και στην ευκινησία.

Βίκιντας Σλίβκα: Ο Λιθουανός κεντρικός μέσος έχει μία αρκετά καλή καρτέλα. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα 13ρια στις πάσες, στην πρώτη επαφή και στην τεχνική κατάρτιση αλλά και το 12 στην δημιουργικότητα.

Θοδωρής Βασιλακάκης: Αν και επιθετικός μέσος, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει 13 στο μαρκάρισμα, 11 στις πάσες και 11 στα τάκλιν.

 

ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ:

Γκουστάβο Μαρμεντίνι: Πριν αναφέρουμε τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν από τον Βραζιλιάνο, θα αναφέρουμε πως στο Football Manager 2022, ο Μαρμεντίνι δηλώνεται ως μεσοεπιθετικός και όχι ως κλασσικό εξτρέμ. Ο Βραζιλιάνος έχει αρκετά 11άρια αλλά και 12άρια όπως αυτά στο μαρκαρίσμα, στη ντρίμπλα και στην πρώτη επαφή. Έχει ένα 14 στην τεχνική κατάρτιση αλλά και αρκετά 12άρια στα σωματικά/φυσικά χαρακτηριστικά.

Σωτήρης Τσιλούλης: Ο Έλληνας εξτρέμ έχει 14 στη ντρίμπλα, 12 στη σέντρα και 14 στην τεχνική κατάρτιση ενώ στην ταχύτητα έχει 13, στην επιτάχυνση 12 και στην ευκινησία 11.

Τομάς ντε Βινσέντι: Πριν από λίγα χρόνια θα είχαμε να γράφουμε ένα κατεβατό για τα χαρακτηριστικά του Ντε Βινσέντι στο FM καθώς ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του παιχνιδιού. Πλέον ξεχωρίζει το 17αρι στις εκτελέσεις πέναλτι, το 13 στις εκτελέσεις φάουλ, το 14 στη ντρίμπλα, το 13 στα τελειώματα και το 14 στην τεχνική κατάρτιση.

 

ΕΠΙΘΕΣΗ:

Πέτρος Γιακουμάκης: Παίζει τόσο στα άκρα όσο και στο κέντρο της επίθεσης ο Γιακουμάκης και αυτό που θα ξεχωρίσουμε είναι το 11 στα μακρινά σουτ, το 12 στα τελειώματα αλλά και τα 13αρια στην επιτάχυνση και στην ταχύτητα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button