Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Οπαδοί της Τσέλσι υπέγραψαν αίτηση να σταματήσει ο Τέιλορ να σφυρίζει ματς της ομάδας τους (pic)

Αίτηση να σταματήσει ο Άντονι Τέιλορ, να διαιτητεύει παιχνίδια της ομάδας τους υπέγραψαν οι οπαδοί της Τσέλσι έπειτα από την απόδοση που είχε στο ματς με την Τότεναμ.

Αίτηση να σταματήσει ο Άντονι Τέιλορ, να διαιτητεύει παιχνίδια της ομάδας τους υπέγραψαν οι οπαδοί της Τσέλσι έπειτα από την απόδοση που είχε στο ματς με την Τότεναμ.

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το ματς της 2ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ.

Οι «μπλε» του Τόμας Τούχελ προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τέρμα του Κουλιμπαλί, ωστόσο οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε έφεραν το ματς στα ίσα στο 68΄ με τον Χόιμπεργκ φάση στην οποία οι γηπεδούχοι έκαναν λόγο για φάουλ στον Χάβερτζ.. Ο Ρις Τζέιμς έκανε το 2-1, ο Χάρι Κέιν όμως ισοφάρισε στις καθυστερήσεις για τους «Σπερς».

Νωρίτερα ο Κριστιάνο Ρομέρο είχε τραβήξει τα μαλλιά του Κουκουρέγια, φάση η οποία ελέγχθηκε μεν από τον VAR, ωστόσο οι υπεύθυνοι δεν έδωσαν παράβαση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι οπαδοί της Τσέλσι να γίνουν έξαλλοι με τις αποφάσεις του διαιτητή Τέιλορ.

Μάλιστα, οι φίλοι των «μπλε» υπέγραψαν κατά χιλιάδες αίτηση το Change.org, προκειμένου να εμποδίσουν τον εν λόγω διαιτητή να διευθύνει ξανά παιχνίδια της ομάδας του στο μέλλον.

«Ο Άντονι Τέιλορ συνέχισε να παίρνει μεγάλες αποφάσεις εναντίον της Τσέλσι όλα αυτά τα χρόνια σε μεγάλους αγώνες. Ο Τέιλορ έχει ατζέντα εναντίον της Τσέλσι και δεν θα πρέπει να του επιτραπεί να διαιτητεύσει ξανά ένα παιχνίδι που αφορά τον σύλλογο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην περιγραφή της, ενώ στην συνέχεια απαρίθμησαν τις οκτώ αποφάσεις που πήρε ο Τέιλορ, εναντίον της ομάδας τους στο παρελθόν.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button