Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εξακολουθεί να απασχολεί την ΑΕΚ, ο Ιάγκο Φαλκέ

Ο Ισπανός επιθετικός της Τορίνο, απασχολεί τον σχεδιασμό της ΑΕΚ όλο το καλοκαίρι και το ίδιο συμβαίνει και τώρα.

Ο Ισπανός επιθετικός της Τορίνο, απασχολεί τον σχεδιασμό της ΑΕΚ όλο το καλοκαίρι και το ίδιο συμβαίνει και τώρα.

Από την στιγμή που η ΑΕΚ όπως αναφέραμε στο ρεπορτάζ του SDNA από την Κυριακή (22/8) , έχει στον προγραμματισμό της μια ακόμη σίγουρα κίνηση με παίκτη που να μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα και πίσω από τον επιθετικό, ο Ισπανός Ιάγκο Φαλκέ της Τορίνο, εξακολουθεί να είναι μέσα στους στόχους της. Για τον 31χρονο επιθετικό, υπήρξε κινητικότητα στην Ένωση κι άλλες φορές μέσα στο καλοκαίρι, ακόμη και μέχρι πρόσφατα, στα πλαίσια της αναζήτησης που οδήγησε τελικά στην απόφαση της απόκτησης του Νορντίν Άμραμπατ.

Αυτή τη στιγμή ο Φαλκέ είναι εκτός πλάνων στην Τορίνο, μετά από την επιστροφή του στην «Γκρανάτα» από τον δανεισμό στην Μπενεβέντο πέρσι. Εκεί ο Ισπανός είχε 11 συμμετοχές με ένα γκολ σε μια σεζόν που αντιμετώπισε προβλήματα με τραυματισμούς, όχι συνηθισμένα στο προηγούμενο διάστημα της καριέρας του.

Ο γεννημένος στο Βίγκο, ύψους 1,74 Φαλκέ, έκανε την top σεζόν του με την Τορίνο το 2017-2018, όταν σε 37 ματς πέτυχε 12 γκολ και τα πήγε καλά και στην επόμενη με 26 ματς και 6 γκολ. Ακολούθησε τον Γενάρη του 2019 δανεισμός του για μισή σεζόν στην Τζένοα. Ο Φαλκέ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Τορίνο και είναι σαφές πως ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με μεταγραφή πλέον. Έχει ξεκινήσει από την Μπαρτσελόνα, έχει παίξει σε Γιουβέντους, Βιγιαρεάλ, Τότεναμ, Σάουθαμπτον, Αλμερία, Βιγιαρεάλ, Τζένοα και Ρόμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA επαφές για να ξεκαθαρίσει το καθεστώς υπό το οποίο θα μπορούσε να αποκτηθεί από την ΑΕΚ υπάρχουν, αλλά γίνονται παράλληλα και με κάποιους άλλους στόχους. Με το ίδιο σκεπτικό από πλευράς κάλυψης θέσης. Πάντως την περίπτωση του Φαλκέ η ΠΑΕ την είχε διαψεύσει πριν μερικές μέρες, όταν είχε εμφανιστεί βέβαια ξανά στην δημοσιότητα (όπως και στις αρχές Ιουλίου) ενώ ήταν πλέον στην τελική ευθεία η υπόθεση του Άμραμπατ. Ωστόσο από την στιγμή που έχει απασχολήσει σχεδόν όλο το καλοκαίρι, δεν είναι αφύσικο να απασχολεί και τώρα, που έχει παρθεί η απόφαση για έναν ακόμη παίκτη στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button