Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Όλοι διαθέσιμοι στην ΑΕΚ ενόψει Λαμίας!

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας και ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα με τη Λαμία. #slgr #aekfc #lamiafc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας και ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα με τη Λαμία.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να επιστρέφει σε φουλ πρόγραμμα. Ατομικό ο Θεοδόσης Μαχαίρας.

Έπειτα από το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο Ματίας Αλμέιδα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας στα Σπάτα και μπαίνουν πλέον σε ρυθμούς έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους. Κι αυτό γιατί το ερχόμενο Σάββατο (20/8) έχουν την πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Λαμία εκτός έδρας.

Το ευχάριστο για τον Αλμέιδα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Γκατσίνοβιτς που είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση την περασμένη εβδομάδα, είχε προπονηθεί ατομικά το Σάββατο χάνοντας το φιλικό με την Προοδευτική και σήμερα συμμετείχε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Μοναδική απουσία από το κανονικό πρόγραμμα ήταν αυτή του Μαχαίρα, ο οποίος συνέχισε ατομικό, αλλά κι αυτός θα είναι σε θέση να μπει σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς, πιθανότατα από Τετάρτη. Όσον αφορά τον Γαλανόπουλο, που επίσης δεν αγωνίστηκε με την Προοδευτική, συμμετέχει τελευταία στο κανονικό πρόγραμμα και είναι πλέον θέμα ρυθμού για να μπορεί να υπολογίζεται για αγωνιστική υποχρέωση.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button