Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτούς σκέφτεται για 11αδα ο Ουζουνίδης!

Ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν «τραβήξει κουπί» τον τελευταίο καιρό σκέφτεται να δώσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές που θα δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι γεμάτοι από συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά.

Σημαντικό ο αποψινός αγώνας της ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία και είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και να χτίσει σερί για το απόλυτο στη συνέχεια, αλλά πάνω απ’ όλα να ανακτήσει ψυχολογία που τον προηγούμενο μήνα ισοπεδώθηκε.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί κομβικό ματς το σημερινό της Λαμία, καθώς πιστεύει ότι πρέπει η Ένωση να πάρει τη νίκη, ώστε να ξεκινήσει διαδικασία κάλυψης χαμένου έδαφος απ’ τον μήνα Νοέμβριο.

Όμως, δεν μπορεί να περάσει για τον ίδιο απαρατήρητο στις σκέψεις του για την ενδεκάδα, στα πολλά συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά που έχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, ώστε να τους δοθούν κάποιες ανάσες ενόψει της συνέχειας και φοβούμενος μην… «σκάσουν» και τους βγει σε τραυματισμό.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button