Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συμφώνησε προφορικά με Μπερνάρ ο Παναθηναϊκός!

Έτοιμη να «σκάσει» η βόμβα Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό. #slgr #panathinaikosfc #Bernard #transfernews #seson2022_2023

Έτοιμη να «σκάσει» η βόμβα Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό.

Οι Πράσινοι έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και απομένει το τελικό «ΟΚ» της Σαρίγια.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας τεράστιας μεταγραφής, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μπερνάρ που αποδέχτηκε την πρόταση που του κατατέθηκε για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και ουσιαστικά έχουν φέρει τη σπουδαία συμφωνία… μια ανάσα απ’ την ολοκλήρωσή της.

Απομένουν πλέον οι τελικές λεπτομέρειες του deal, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί εντός των ερχόμενων ωρών. Προφανώς και πριν «πέσουν» υπογραφές καμία μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί, ειδικά σε κινήσεις επιπέδου Μπερνάρ. Όμως ο 29χρονος όλα δείχνουν πως θα φορέσει τα Πράσινα.

Οι συζητήσεις πλέον αφορούν κυρίως την Σαρίγια. Να δώσει το τελικό «ΟΚ» και η ομάδα απ’ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για να μπορέσει να περάσει σε φάση ολοκλήρωσης η συμφωνία. Με την ανταλλαγή συμβολαίων, το ταξίδι του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα και τις υπογραφές μίας μεταγραφής που ποιοτικά αναβαθμίζει το ρόστερ των κυπελλούχων.

Δεν αποκλείεται λοιπόν εντός των ημερών ή ακόμη και ωρών, μια και οι εξελίξεις «τρέχουν», ο Μπερνάρ να ταξιδέψει απ’ την Αυστρία όπου βρίσκεται για προετοιμασία με τη Σαρίγια, στην Αθήνα!

Για να «σφραγιστεί» η προφορική συμφωνία και να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή που αλλάζει τις ισορροπίες για το Τριφύλλι.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button