Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αμραμπατ: «Στην ΑΕΚ με θέλουν για το νέο γήπεδο, αλλά εγώ θέλω να επιστρέψω στην Ολλανδία» (vid)

Ο Νορντίν Αμραμπατ θέλει να επιστρέψει στο ολλανδικό πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι στην ΑΕΚ επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. #slgr #aekfc #NordinAmrabat #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο Νορντίν Αμραμπατ θέλει να επιστρέψει στο ολλανδικό πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι στην ΑΕΚ επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Ο 34χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός μετράει τέσσερα τέρματα και τρεις ασίστ σε 25 εμφανίσεις που έχει καταγράψει με τη φανέλα της ΑΕΚ. Παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται γι’ ακόμη ένα χρόνο με την Ένωση, ο Άμραμπατ μιλώντας σε ολλανδική εκπομπή, ζήτησε από τον τεχνικό διευθυντή της Ουτρέχτης να τον έχει στα υπόψιν του.

«Εχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία», λέει ο έμπειρος εξτρέμ. «Όλοι ξέρουν ότι προτιμώ την Ουτρέχτη. Πού είναι η κάμερα; Τζόρντι (σσ. ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης), αν βλέπεις την εκπομπή, μπορείς να με φωνάξεις, χαχα!», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Αμραμπατ, με τον 35χρονο εξτρέμ να τονίζει:

«Δεν χρειάζεται ζητήσω για δουλειά γιατί τώρα παίζω στην ΑΕΚ και σύμφωνα με τον σύλλογο είμαι σημαντικός. Γι’ αυτό θέλουν να με κρατήσουν. Θα παίξουν σε νέο γήπεδο την επόμενη σεζόν και με θέλουν εκεί, θα ήθελα να είμαι μαζί τους, αλλά θέλω να επιστρέψω στα παιδιά μου και να δείξω κάτι στην Ολλανδία. Οι άνθρωποι εδώ με έχουν ξεχάσει ξανά», κατέληξε.

 

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button