Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έκλεισε Τζουκάνοβιτς ο Αστέρας Τρίπολης

Κοντά στην πραγματοποίηση μιας σπουδαίας βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Έρβιν Τζουκάνοβιτς. #slgr #asteras #Jukanovic #transfernews #season2022_2023

Κοντά στην πραγματοποίηση μιας σπουδαίας βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Έρβιν Τζουκάνοβιτς.

Έναν ποδοσφαιριστή, με τεράστια εμπειρία αλλά και παραστάσεις είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες έχουν έρθει σε συμφωνία, για την απόκτηση του Έρβιν Τζουκάνοβιτς. Ο 35χρονος Βόσνιος στόπερ αποτελεί έναν παίκτη, ο οποίος έχει πλούσιο παλμαρέ, αλλά και γεμάτο από παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, καθώς έχει συνυπάρξει με παίκτες όπως οι Τζέκο και Πιάνιτς, αλλά και με σημαντικούς προπονητές όπως είναι οι Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, Λουτσιάνο Σπαλέτι και Ιβάν Γιούριτς.

Ο Τζουκάνοβιτς, ο οποίος βρέθηκε χτες στην Τρίπολη πέρασε από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και τα εργομετρικά και όπως όλα δείχνουν η μετακίνηση του στους «κιτρινομπλέ» θα ολοκληρωθεί με τον Βόσνιο άσο, να αποτελεί πιθανότατα την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του πελοποννησιακού συλλόγου.

Όσον αφορά την καριέρα του, ο Τζουκάνοβιτς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ζελέζνιτσαρ της Βοσνίας. Στην συνέχεια ακολούθησαν οι Αούστρια Λουστενάου, Σούλτσμπεργκ, Έρντιγκεν, Ντέντερ, Έουπεν, Κόρτραικ και Γάνδη.

Το 2014 δόθηκε δανεικός στην Κιέβο Βερόνα με την φανέλα της οποίας είχε απολογισμό 29 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ, με την ιταλική ομάδα να καταβάλει στη Γάνδη το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ. Μερικές μέρες αργότερα η Σαμπντόρια έδωσε το ποσό των 3,3 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της, με τον ίδιο να έχει απολογισμό με την φανέλα των Γενοβέζων 3 γκολ σε 19 αγώνες.

Μετά την Σαμπντόρια, ο Τζουκάνοβιτς πήρε μεταγραφή στη Ρόμα , για να ακολουθήσει στη συνέχεια η Αταλάντα και μια διετία στην Τζένοα που σε 58 συμμετοχές είχε 1 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2019 πήγε στην Αλ Αχλί όπου και έπαιξε για 1,5 χρόνο για να επιστρέψει στην συνέχεια στην Ιταλία όπου και έπαιξε για μισή σεζόν στην ΣΠΑΛ, ενώ η τελευταία διετία τον βρήκε στην Τουρκία για λογαριασμό της Καραγκιουμρούκ…

Ο Τζουκάνοβιτς έχει υπάρξει επίσης 38 φορές διεθνής με την Εθνική Βοσνίας, με την πρώτη φορά που κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του να είναι στις 12 Οκτωβρίου του 2012 στον αγώνα με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον ίδιο να κάθεται στον πάγκο και να κάνει το ντεμπούτο του τέσσερις μέρες μετά στον αγώνα με την Λιθουανία όπου και έπαιξε για 16 λεπτά.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button