ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η πιο ακριβή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία είναι γεγονός!

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΠΑΣ Λαμία.

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΠΑΣ Λαμία.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν τον Γκανέζο επιθετικό, Richmond Boakye ο οποίος έχει ιδιαίτερα βαρύ βιογραφικό αλλά και το πιο… ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του lamianow.gr ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής θα αμείβεται με 250.000 ευρώ ετησίως ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι τριετούς διάρκειας. Αναμφίβολα πρόκειται για μια κίνηση από το πάνω ράφι για τον ΠΑΣ Λαμία ο οποίος δείχνει να ανεβάζει τον πήχη και το μπάτζετ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο…

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο (28/01/1993) διεθνή, Γκανέζο επιθετικό, Richmond Boakye.

Ο έμπειρος Γκανέζος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ιταλικές Τζένοα, Σασουόλο, Αταλάντα, Γιουβέντους, Λατίνα Κάλτιο, στην ισπανική Έλτσε, στην ολλανδική Ρόντα, στον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία, στην Τσιανγκσού Σουνίνγκ στην Κίνα, στην Γκόρνικ Ζάμπρζε στην Πολωνία, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο Ισραήλ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου του ο Boakye δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Λαμίας. Είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση για την καριέρα μου και ελπίζω να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας.“

Διαβάστε επίσης

Back to top button