ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έχασε… και χάνεται ο ΠΑΣ Λαμία!

Μία ακόμη ήττα και μάλιστα με βαρύ σκορ για τον ΠΑΣ Λαμία αυτή τη φορά από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για τον σύλλογο από τη Φθιώτιδα. #slgr #lamiafc #playouts #slgrinterwetten #season2021_2022 #volosfc #matchreport

Μία ακόμη ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία αυτή τη φορά από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για τον σύλλογο από τη Φθιώτιδα. #slgr #lamiafc #playouts #slgrinterwetten #season2021_2022 #volosfc #matchreport

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΝΠΣ Βόλο.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ηττήθηκε με 3-0 σκορ από την ομάδα της Μαγνησίας η οποία ήταν αδιάφορη.

Κακή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα για τους παίκτες του Φέστα και η ήττα ήταν δίκαιη.

Το ματς

Την πρώτη του νίκη μετά από δύο μήνες πανηγύρισε ο Βόλος που επικράτησε με 3-0 επί της Λαμίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 3η αγωνιστική των play-out της Super League.

Σημειώνεται ότι οι Θεσσαλοί γεύτηκαν τη χαρά της νίκης για τελευταία φορά, στις 5 Φεβρουαρίου όταν και είχαν κερδίσει με 0-2 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενώ στην έδρα τους επικράτησαν τελευταία φορά επί του Απόλλωνα Σμύρνης (σ.σ 1-0) στις 19 Ιανουαρίου.

Ο Βόλος ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο ενάντια σε μία Λαμία που επιδίωξε πρωτίστως να διαφυλάξει τα νότα της κρατώντας το μηδέν πίσω.

Το συγκρότημα του Κώστα Μπράτσου είχε τις δύο καλύτερες φάσεις με πρωταγωνιστή τον Φερνάντες όταν του σουτ που επιχείρησε στο 10′ έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σαράνοφ ενώ στο 12′, η εκτέλεση φάουλ του σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Ισραηλινού τερματοφύλακα. Η τελευταία αξιόλογη στιγμή ανήκε στους Θεσσαλούς καθώς στο 37′ ο Φαν Βέερτ έπιασε ξαφνικό σουτ με τη μπάλα να περνά εκτός εστίας.

Η Λαμία ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι, στο 49′, όταν ο Καραμάνος γύρισε προς τον Μανούσο με τον τελευταίο να σουτάρει άστοχα, μέσα από την περιοχή ενώ στο 53′ άγγιξε το προβάδισμα έχοντας δοκάρι μετά από προσπάθεια του Σιμόν.

Ο Βόλος ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 72′ όταν ο Άλχο έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά με τον Μπαρτόλο να πιάνει εντυπωσιακό εναέριο γυριστό σουτ καρφώνοντας τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Σαράνοφ για το 1-0. Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να βρουν ξανά δίχτυα στο 74′ καθώς ο Φαν Βέερτ ξεπέρασε τον Σαράνοφ και σούταρε στο αριστερό δοκάρι του Σαράνοφ.

Οι Φθιώτες προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί μετά την είσοδο των Βέλλιου – Ρόμανιτς όμως άφηναν χώρους πίσω με τους Θεσσαλούς να τους εκμεταλλεύονται έχοντας δύο καλές στιγμές. Αρχικά στο 83′, ο Ροσέρο έφυγε απέναντι στον Σαράνοφ με τον Βύντρα να του βάζει «στοπ» ενώ στο 86′ ο Σαράνοφ μπλόκαρε το σουτ του Πουρίτα.

Το παιχνίδι έκρυβε άλλα δύο γκολ από τους γηπεδούχους όταν αρχικά στο 90+1′, ο Πουρίτα βρήκε τον Ροσέρο που δεν δυσκολεύτηκε να εκτελέσει τον Σαράνοφ για το 2-0 ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 90+4′ με το διαγώνιο σουτ του Φεράρι να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Σαράνοφ για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Σιέλης, Λογαράς (Τριανταφύλλου 68′), Φεράρι, Μπαριέντος (Ριένστρα 77′), Μεταξάς, Μπαρτόλο (Πουρίτα 77′), Κορέα, Φερνάντες (Ροσέρο 59′), Φαν Βέερτ.

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Λούκας, Τζανετόπουλος (Βέλλιος 77′), Αντέντζο (Βύντρα 68′), Μαρτίνεθ (Σαραμαντάς 80′), Μπεχαράνο, Τζανδάρης (Μανουσάκης 80′), Νούνιες, Καραμάνος (Ρόμανιτς 77′), Μανούσος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button