Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Πινέδα και Στάνκοβιτς ενόψει Λαμίας!

Πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ με δύο από τους βασικότερους ποδοσφαιριστές της, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League. #slgr #aekfc #lamiafc #Pineda #Stankovic #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ με δύο από τους βασικότερους ποδοσφαιριστές της, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League.

Συγκεκριμένα, ο Ορμπελίν Πινέδα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς υπέστη έναν μικροτραυματισμό στο γυμναστήριο και του τοποθετήθηκαν ράμματα στον αριστερό παράμεσο.

Στην ΑΕΚ, βέβαια, εκτιμούν ότι τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι δύο παίκτες δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά και ως εκ τούτου δεν τίθεται ζήτημα απουσίας του από την πρεμιέρα του Σαββάτου (20/8) εναντίον της Λαμίας. Ωστόσο, ο χρόνος που απομένει, είναι λίγος και στην αυριανή πρωινή προπόνηση η κατάσταση θα είναι πιο ξεκάθαρη.

Επίσης, επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς ο Θεοδόσης Μαχαίρας μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίας λόγω θλάσης στον τετρακέφαλο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button