Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Επιστρέφει από την Τουρκία στον Ιωνικό ο Άοσμαν”

«Βόμβα» ρίχνουν τα τουρκικά ΜΜΕ που αναφέρουν πως ο Αίας Άοσμαν είναι πολύ πιθανό αν όχι βέβαιο να επιστρέψει στον Ιωνικό, αν και το καλοκαίρι υπέγραψε στη Ντεμίρσπορ. #slgr #ionikosfc #Aosman #turkey #transfernews #season2022_2023

«Βόμβα» ρίχνουν τα τουρκικά ΜΜΕ που αναφέρουν πως ο Αίας Άοσμαν είναι πολύ πιθανό αν όχι βέβαιο να επιστρέψει στον Ιωνικό, αν και το καλοκαίρι υπέγραψε στη Ντεμίρσπορ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, ο Άοσμαν μπορεί να έβαλε υπογραφές στο καλοκαίρι με την Ντεμίρσπορ, ωστόσο αναμένεται να γυρίσει στην ομάδα της Νίκαιας με την οποία έκανε μια εξαιρετική χρονιά πέρυσι! Μία σημαντική εξέλιξη για τον Ιωνικό, αν και εφόσον ισχύει, με δεδομένο πως ο παίκτης είχε κάνει εξαιρετική χρονιά πέρσι με τους Νικαιώτες και είχε ψηφιστεί καλύτερος παίκτης στην περσινή Super League από τους φιλάθλους.

Αυτό, βέβαια, που μένει να φανεί είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αποκτηθεί και πάλι από τους Νικαιώτες. Η επιστροφή του Άοσμαν έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία όπως όλα δείχνουν, με τον Σύριο μεσοεπιθετικό να στοχεύει σε μια νέα γεμάτη και επιτυχημένη σεζόν όπως η περσινή όταν και σε 34 εμφανίσεις με τον Ιωνικό σκόραρε οκτώ τέρματα μοιράζοντας και 11 ασίστ.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button