Τοπικές Ειδήσεις

Λαμία : Σπουδαία συναυλία Αγγελάκα – Παυλίδη στην Π.Ε.Λ (22 Ιουνίου) – Η μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού

Μια σπουδαία συναυλία με δύο από τους θρύλους της ελληνικής ροκ μουσικής θα λάβει χώρα στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας στις 22 Ιουνίου. Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης, έρχονται στην ΠΕΛ στην μεγαλύτερη γιορτή του φετινού καλοκαιρίου και μάλιστα η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Μια σπουδαία συναυλία με δύο από τους θρύλους της ελληνικής ροκ μουσικής θα λάβει χώρα στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας στις 22 Ιουνίου. Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης, έρχονται στην ΠΕΛ στην μεγαλύτερη γιορτή του φετινού καλοκαιρίου και μάλιστα η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Στις 22 Ιουνίου στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, δυο από τις πλέον εμβληματικές μορφές του Ελληνικού ροκ, ο Παύλος Παυλίδης και ο Γιάννης Αγγελάκας θα προσφέρουν μια μοναδική συναυλία! Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής ημέρας Μουσικής οι καλλιτέχνες που έχουν συνδυάσει το όνομά τους με μερικές από τις μεγαλύτερες ροκ επιτυχίες όλων των εποχών -όντας τραγουδιστές στα Ξύλινα Σπαθιά και στις Τρύπες, αλλά και σόλο- αναμένεται να ξεσηκώσουν τους φίλους τους με τραγούδια όπως: Γιορτή, Magic Bus, Τρένο φάντασμα, Λιωμένο Παγωτό, Βασιλιάς τη σκόνης και πάρα (μα πάρα) πολλά ακόμη .

Είσοδος ελεύθερη για όλους!

Στην σπουδαία αυτή βραδιά στο πλευρό των διοργανωτών, θα είναι, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε) Ο Δήμος Λαμιέων, το Εμπορικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας καθώς και η Λέσχη Πολιτισμού, Μουσικής και Παράδοσης Λαμίας. Επίσης το Μουσικό Σχολείο (Μπαντα της οποιας θα “ανοιξει” την εκδήλωση) ο Σχολικός Συνεταιρισμός και “οι Lamia Riders οπου θα εκθετουν τις custom και chopper μηχανες τους”

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ

Η αληθινή μουσική και η τέχνη γενικότερα οφείλει να προφητεύει τα χειρότερα τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν και τα καλύτερα όταν δυστυχούν, καταθλίβονται και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί, υπενθυμίζοντάς τους πως πάντα, στο πιο βαθύ σκοτάδι, άνθιζε η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη. Έχουμε ακόμα πολλά γοητευτικά δύσβατα μονοπάτια να περπατήσουμε.

Έτσι λοιπόν σε μια δυστοπική εποχή και μετά από σχεδόν τρία χρόνια (κατά τα οποία ετοίμασαν τον καινούργιο τους δίσκο που κυκλοφορεί με τον τίτλο “Έχω κέφια”), ο Γιάννης Αγγελάκας παίρνει τη μπάντα του, τους 100°C, και βγαίνουν ξανά στο δρόμο για μια σειρά από λάιβ σε… θερμοκρασία βρασμού.

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα και τα δύο νέα μέλη της παρέας ο Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Ο Παύλος Παυλίδης με τη νέα του μπάντα, τους Hotel Alaska, ταξιδεύουν το καλοκαίρι του 2022 σε όλη την Ελλάδα για να μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο δυναμικό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφία του. Aπό την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τον τελευταίο του δίσκο “Το Μαύρο Κουτί” που κυκλοφόρησε στις αρχές του Δεκέμβρη του 2021. Νέα προσέγγιση και καινούριες ενορχηστρώσεις δίνουν μια φρέσκια εικόνα στα τραγούδια του. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.

Οι Hotel Alaska είναι οι:
Παύλος Παυλίδης: φωνή, κιθάρα Φώτης Σιώτας: βιολί, λούπες Δημήτρης Τσεκούρας: μπάσο
Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα

πηγή: LamiaNow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button