Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επιτρέπει την μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στη Λαμία ο Αυγενάκης!

Μεμονωμένα θα μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο "Αθανάσιος Διάκος" για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία οι οπαδοί της ΑΕΚ!

Μεμονωμένα θα μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο “Αθανάσιος Διάκος” για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία οι οπαδοί της ΑΕΚ!

H Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας με το με αριθμ. πρωτ. 8106/22/1696363/17.08.2022 έγγραφό της εισηγήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού “την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 20-08-2022 και ώρα 21:30 στο ενταύθα γήπεδο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”.

Ωστόσο ο Λ. Αυγενάκης έκανε εν μέρει δεκτή την εισήγηση της αστυνομίας απαγορεύνοτας μόνο την “οργανωμένη μετακίνηση” των φιλάθλων της ΑΕΚ και επιτρέποντας την “μεμονωμένη μετακίνηση”.

Ειδικότερα ο υφυπουργός αθλητισμού αποφάσισε σήμερα “την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 20-08- 2022 και ώρα 21:30 στο γήπεδο του ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button