Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μία ακόμη νίκη για τον Αστέρα!

Από εκεί που «μαχόταν» για τη σωτηρία, βλέπει πεντάδα η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος επικράτησε με 1-3 του Απόλλωνα στη Ριζουπολη και μπήκε στη πρώτη πεντάδα.

Η ομάδα του Παντελίδη με προβολή του Καλτσά στο 20′ άνοιξε το σκορ, έπειτα από φάουλ του Τόνσο και κεφαλιά-πάσα του Ιγκλέσίας.

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Γιαννούλη (33′)μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των Αρκάδων.

Ο Απόλλων προσπάθησε να αντεπιτεθεί στη συνέχεια χωρίς όμως να καταφέρει κάτι στα υπόλοιπα λεπτά του α’ μέρους.

Αλλά τα κατάφερε στο 51′ με ωραίο σουτ χαμηλό το οποίο δεν μπορεσε να απορκουσει ο Αθανασιάδης.

Ο Αστέρας δεν επιρρεάστηκε από την ισοφάριση και αντέδρασε στο 70′ με τον Μανιά να κάνει το 1-2 μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια.

Λευκή πετσέτα σήκωσαν οι παίκτες του Απόλλωνα και στο 80′ με τον Καλτσά έκαναν και το 1-3 και ουσιαστικά τελείωσαν το ματς.

Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές(74΄ Μάατσι), Κύργιας, Μπιτζιμίν, Κούρος, Παπάζογλου, Χουάρες, Αλμπάνης, Ανιέτε, Κονέ, Ελμπάζ

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ Σίλβα, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Καλτσάς(87′ Σελίν), Τόνσο, Τσιλιανίδης(65′ Ισνάλντο), Μανιάς(76′ Τσουκαλάς)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button