ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρώτη προπόνηση για Μποακιέ! (φωτογραφίες)

Ο Ρίτσμοντ Μποάκιε έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμια την Πέμπτη και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει πρωταθλήματος .

Ο Ρίτσμοντ Μποάκιε έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμια την Πέμπτη και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει πρωταθλήματος .

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού και ανησυχία για την πρεμιέρα!

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για το πρώτο ματς της νέας σεζόν με την ΑΕΚ για την Super League συνεχίστηκε στο προπονητικό της Νέας Άμπλιανης την Πέμπτη με ένα νέο πρόσωπο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κυανόλευκων, Ρίτσμοντ Μποάκιε βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες, είχε ένα τετ α τετ με τον Τζιανλούκα Φέστα και τους συνεργάτες του και έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Η παρουσία ωστόσο του Μποάκιε δεν έφτανε για να χαμογελάσει ο προπονητής των κυανόλευκων αφού στα τεστ που διενεργήθηκαν σήμερα, όπως ενημέρωσε νωρίτερα η ΠΑΕ, εμφανίστηκαν τρία νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα έξι και πλέον υπάρχει ανησυχία για την τύχη της Σαββατιάτικης αναμέτρησης.

Μιας αναμέτρησης η οποία εκτός του επιπέδου δυσκολίας λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο λόγω των απουσιών που αναμένεται να έχει η ομάδα μας.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Μποάκιε:

Διαβάστε επίσης

Back to top button