Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κόλλησαν Ρέιντζερς και Αμπερντίν

Άνετα η Χιμπέρνιαν.

ΣΚΩΤΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ – 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αμπερντίν – Σεντ Μίρεν: 2-2

(Φέργκισον 32′, Κοσγκρούβ 77′ – Νάζον 19′ (πεν.), ΜακΆλιστερ 61′)

Η Σεντ Μίρεν πήρε δύο φορές προβάδισμα απέναντι στην Αμπερντίν χωρίς όμως καμία να καταφέρει να το διατηρήσει κι έτσι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2.

Η Σεντ Μίρεν πήρε προβάδισμα στο 19′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νάζον, με την Αμπερντίν να φέρνει το ματς στα ίσα με τον Φέργκισον στο 32′. Οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι προβάδισμα με τον ΜακΆλιστερ στο 61′ αλλά η Αμπερντίν είχε και πάλι την απάντηση με τον Κοσγκρούβ στο 77′ να κάνει το 2-2.

Λίβινγκστον – Νταντί: 1-2

(Χάλκετ 19′ – Νέλσον 54′, Ράιτ 83′)

Η Λίβινγκστον που έπαιζε με δέκα παίκτες από νωρίς πήρε προβάδισμα το οποίο όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει κι έτσι η Νταντί πήρε το διπλό με 1-2.

Το παιχνίδι στράβωσε για την Λίβινγκστον από πολύ νωρίς καθώς μόλις στο 14′ ο Μπάιρν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, πέντε λεπτά μετά ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Χάλκετ. Η Νταντί έφερε το ματς στα ίσα στο 54′ με τον Νέλσον να κάνει το 1-1 και στο 83′ πέτυχε την ολική ανατροπή με τον Ράιτ να γράφει το τελικό 1-2.

Ρέιντζερς – Σεντ Τζόνστον: 0-0

Μοιρασμένο και κακό παιχνίδι ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Σεντ Τζόνστον που δεν πέτυχαν κάποιο γκολ και μοιραία κόλλησαν στο 0-0

Χιμπέρνιαν – Χάμιλτον: 2-0

(Κάμπερι 17′, ΜακΝάλτι 39′ (πεν.))

Η Χιμπέρνιαν δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Χάμιλτον και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο πήρε τη νίκη με 2-0.

Η Χιμπέρνιαν πήρε προβάδισμα στο 17′ με τον Κάμπερι και στο 39′ ο ΜακΝάλτι ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι για το 2-0.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button