Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League: Πρώτη σέντρα με το Βόλος – Αστέρας Τρίπολης

Μόνο η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την Super League ολοκληρώθηκε χωρίς να επιτευχθεί γκολ. Ήταν το 0-0 στις 24 Νοεμβρίου 2019 που έγινε στην Αρκαδία.

Μόνο η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την Super League ολοκληρώθηκε χωρίς να επιτευχθεί γκολ. Ήταν το 0-0 στις 24 Νοεμβρίου 2019 που έγινε στην Αρκαδία.

Σε όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις τους έχει σημειωθεί γκολ και μάλιστα η ομάδα της Τρίπολης έχει σκοράρει σε όλα τα μεταξύ τους ματς, εντός και εκτός έδρας. Αντίθετα, ο Βόλος έχει βρει δίχτυα μόλις στα δύο από τα οκτώ συνολικά παιχνίδια που έχουν δώσει για τη Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει χτίσει μια παράδοση σε αυτά τα οκτώ ματς με τον Βόλο, αφού κατάφερε να επικρατήσει στις πέντε αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας, ενώ πήρε και δύο ισοπαλίες.

Η μοναδική νίκη της ομάδας της Μαγνησίας είναι στις 2 Οκτωβρίου 2021 με 2-1 στον Βόλο.

Ο Βόλος μάλιστα έχει σκοράρει στην έδρα του μόνο στην αναμέτρηση που πήρε τους τρεις βαθμούς, ενώ οι τρεις εντός έδρας ήττες του από τον Αστέρα Τρίπολης είναι χωρίς να σημειώσει τέρμα.

Το 2015-16 είναι η τελευταία νίκη του Αστέρα Τρίπολης σε πρεμιέρα πρωταθλήματος εκτός έδρας, όταν και επικράτησε με 2-0 στην Κομοτηνή του Πανθρακικού.

Ακολούθησαν τρεις διαδοχικές ήττες από Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και πέρσι έμεινε στην λευκή ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αντίθετα, ο Βόλος μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμες πρεμιέρες πρωταθλήματος που έχει στις συμμετοχές του στην Super League.

Στο παρθενικό του παιχνίδι στη Super League επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, την επόμενη σεζόν έφυγε με νίκη (2-0) από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και πέρσι ξεκίνησε με νίκη μέσα στον Βόλο με 2-1 επί της Λαμίας.

ΒΟΛΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

4 ΑΓΩΝΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ – 0 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ – 3 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ 2-5

Διαβάστε επίσης

Back to top button