Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έντεκα αλλαγές προπονητών σε 22 αγωνιστικές!

Κάθε δεύτερη αγωνιστική και μία αλλαγή στους πάγκους της Stoiximan Super League στο φετινό πρωτάθλημα. #stoiximan_slgr #προπονητές #ομάδες #SportsNews #season2022_2023

Κάθε δεύτερη αγωνιστική και μία αλλαγή στους πάγκους της Stoiximan Super League στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά τον Ιωνικό, που αντικατέστησε τον Σάββα Παντελίδη με τον Λεωνίδα Βόκολο, ήταν σειρά του Λεβαδειακού να προχωρήσει κι αυτός σε αλλαγή προπονητή μετά το πέρας της 22ης αγωνιστικής, με τον Βέλιτς να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του κι αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιάννης Πετράκης.

Δεύτερη αλλαγή προπονητή στο φετινό πρωτάθλημα και για τις δύο ομάδες, καθώς οι Φθιώτες είχαν ξεκινήσει με τον Φέστα στο τιμόνι τους και οι Βοιωτοί με τον Ταουσιάνη.

Πλέον φτάσαμε στις 11 αλλαγές προπονητών στη Stoiximan Super League από το ξεκίνημα της σεζόν, κατά μέσο όρο δηλαδή έχουμε μία ανά δύο αγωνιστικές!

Επίσης δύο αλλαγές υπήρξαν στον Άρη, που ξεκίνησε με τον Μπούργος, ακολούθως έδωσε τα κλειδιά στον Πάρντιου και πλέον πορεύεται με τον Απόστολο Τερζή.

Προηγουμένως αντικατέστησαν τους προπονητές τους ο ΟΦΗ με τον Νταμπράουσκας να διαδέχεται τον Νιόπλια, ο Αστέρας Τρίπολης με τον Μάντζιο αντί του Μεταξά, ο Ολυμπιακός με τον Μίτσελ αντί του Κορμπεράν και ο Βόλος με τον Τανσό να απολύεται μόλις μετά την πρεμιέρα κι έκτοτε πορεύεται με τον Μπράτσο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button