Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Στη Ριζούπολη τα δύο εντός με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα

Στη Ριζούπολη και όχι στην OPAP Arena θα δώσει τα δύο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ.

Στη Ριζούπολη και όχι στην OPAP Arena θα δώσει τα δύο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ.

Μετά από εξονυχιστικά λεπτομερή ανάλυση όλων των δεδομένων κι εξάντληση όλων των πιθανοτήτων σε σχέση με το δικό της γήπεδο, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ κατέληξαν πως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα μπορούσε να γίνει αυτό, δε θα ταίριαζαν με την ιστορική περίσταση της επιστροφής μας στην Νέα Φιλαδέλφεια στον βαθμό που απαιτείται.

Έτσι κρίθηκε προτιμότερο μέσα από αυτή τη διαδικασία, να κληθούν όλοι να κάνουν λίγες ακόμη μέρες υπομονή, λίγες ακόμη μέρες, έτσι ώστε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στην OPAP Arena να γίνει στις συνθήκες που αρμόζουν και στην ομάδα και στον κόσμο της και να είναι όλα όπως πρέπει να είναι.

Αυτό δεν σημαίνει πως κι όταν παίξει η ομάδα το πρώτο της επίσημο ματς στην OPAP Arena, θα βρισκόμαστε στο 100% της λειτουργικότητας του γηπέδου, αλλά θα είναι ασύγκριτα καλύτερα σε σχέση με το πώς θα ήταν τα πράγματα αν έπρεπε να παίξει το προσεχές Σάββατο με τον Βόλο ή μια βδομάδα αργότερα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το μάξιμουμ της λειτουργικότητας του γηπέδου θα είναι μια έτσι κι αλλιώς εξελικτική διαδικασία όπως πάντα συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όλα όσα ειναι απαραίτητα ως προς τις τεχνικές λεπτομέρειες για τα δύο ματς στη Ριζούπολη και βασικά τις προϋποθέσεις για την είσοδο στο γήπεδο, θα γίνουν γνωστά το πολύ μέχρι μεθαύριο Τρίτη.

Στην ΑΕΚ εξετάστηκε το ενδεχόμενο να παίξει η ομάδα στα Σπάτα, αλλά κρίθηκε πως δεν μπορούσε να μειώσει, πλέον, σε τόσο ακραίο βαθμό τη δυνατότητα παρουσίας των κατόχων διαρκείας στο γήπεδο.

Να επισημανθεί, μάλιστα, πως για τα Σπάτα υπήρχε η δυνατότητα εξασφάλισης των μίνιμουμ προϋποθέσεων για αγώνα Super League, όμως, μόνο η χωρητικότητα ήταν ο λόγος που τελικά αποκλείστηκε.

Αυτό σημαίνει ότι το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα θα αγωνιστεί στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» στις αρχές Οκτώβριου για την 6η αγωνιστική απέναντι στον Ιωνικό, μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button