ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Είχε ψαχτεί για Άοσμαν ο ΠΑΣ Λαμία»

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο ΠΑΣ Λαμία είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σύριου μεσοεπιθετικού, Άιας Άοσμαν.

Για την απόκτηση του Άιας Άοσμαν φέρεται να είχε κινηθεί ο ΠΑΣ Λαμία στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου.

Σύμφωνα με το Sportime.gr ο η ομάδα της Φθιώτιδας είχε προσεγγίσει τον Σύριο ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Ιωνικό, προσφέροντάς του συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το συμβόλαιο που του πρόσφερε η «κυανόλευκη» ομάδα ήταν ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο… το οποίο όμως δεν βρήκε ανταπόκριση και η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Πώς ο Ιωνικός άλλαξε ρότα στα μεταγραφικά του μετά την απόκτηση του Άιας Άοσμαν.

Γεμίζει αρκετά στον άξονα ο Ιωνικός, αφού ο επόμενος από Ολυμπιακό για Νίκαια είναι ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Με εκείνον ο Δημήτρης Σπανός θα έχει στο οκτώ και στο δέκα αρκετές λύσεις.

Είναι ενδιαφέρον το πώς θα χωρέσει ο 21χρονος Γάλλος μαζί με τους Άιας Άοσμαν, Χαβιέρ Μεντόσα και Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Μεγάλη είναι η σεζόν, όλοι θα παίξουν.

Υπάρχει και μία σκέψη για να μπορέσουν να συνυπάρχουν στην ενδεκάδα περισσότεροι. Αυτή είναι το να παίξει ο Άοσμαν ως δεύτερος φορ στο 3-5-2. Το έκανε και πέρυσι με επιτυχία. Έχει το γκολ, πατάει περιοχή και είναι μέσα στις φάσεις περισσότερο από τον καθένα.

Αυτό, όμως, είναι και που άλλαξε τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η απόκτηση ενός παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ρεϊνάλντο Λένις είχε μπει ψηλά στις προτεραιότητες των Νικαιωτών. Πλέον αυτή η συζήτηση έχει παγώσει. Πέρα από ένα εξάρι, δύσκολα θα αποκτηθεί άλλος με τα έως τώρα δεδομένα. Αφενός γιατί δεν θα μπορούσαν όλοι να έχουν ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής και αφετέρου γιατί ήδη έχουν γίνει σημαντικές οικονομικές υπερβάσεις.

Από το καρέ των προαναφερθέντων, ο Μεντόσα είχε αποκτηθεί σε πρώτη φάση για να κλείσει το κενό του Άοσμαν και οι Φαντιγκά και Λοβέρα, ήταν ένα «πακέτο» που συζητιόταν καιρό τώρα. Ο Άοσμαν αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα έστω και εάν οι επαφές με ανθρώπους της διοίκησης κράτησαν παραπάνω από έναν μήνα.

Κλείνοντας, ο Ιωνικός με τη δική του προσθήκη δεν ενισχύθηκε απλώς. Έκανε και μία ηχηρή επικοινωνιακά κίνηση. Κέρδισε και κατά κράτος έναν από τους ανταγωνιστές του στο νέο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η Λαμία. Υπήρξε φημολογία πως και ο Παναιτωλικός το έψαξε, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται. Το βέβαιο είναι πως οι Φθιώτες έκαναν κίνηση, έδωσαν ένα αρκετά καλό συμβόλαιο, αλλά έπεσαν σε τοίχο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button